Trabzon Ortahisar Belediyesi'nin 2020-2024 Stratejik Planı kabul edildi

Genel 09.09.2019 - 14:50, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon Ortahisar Belediyesi'nin 2020-2024 Stratejik Planı kabul edildi

Trabzon Ortahisar Belediyesi'nin 2020-2024 Stratejik Planı kabul edildi   Ortahisar Belediye Meclisi eylül ayının son oturumu Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis oturumunda Ortahisar Belediyesi'nin 2020- 2024 Stratejik Planı gündem maddesi olarak görüşüldü.   Belediyenin birim müdürlüklerinin 2020-2024 dönemindeki proje ve faaliyetlerini kapsayan planla ilgili meclis üyelerinin görüş ve düşüncesinin alınmasından sonra oylamaya geçildi. Yapılan oylamada Ortahisar Belediyesi 2020-2024 Stratejik Planı oybirliğiyle kabul edildi.   GENÇ, TEŞEKKÜR ETTİ   Yeni dönemde “En Mutlu Şehir Ortahisar”  sloganı çerçevesinde katılımcı belediyecilik anlayışıyla stratejik planı hazırladıklarını belirten Başkan Genç, "En Mutlu Şehir Ortahisar hedefi" çerçevesinde stratejik planımızı hayata geçirerek yolumuza devam edeceğiz. Geçmiş dönemde büyükşehir yasasından kaynaklanan birtakım aksaklıklar vardı. Bu konuyla ilgili yeni bir büyükşehir yasası hazırlanıyor. İnşallah, bu aksaklıklar yeni yasayla birlikte giderilir. Söz alan, görüş ve eleştirilerini dile getiren arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah, yeni dönemde Ortahisar Belediyemizin ve diğer ilçe belediyelerimizin de daha güzel adımlar atacağı yasal düzenlemeler hayata geçirilir. Stratejik planın hazırlanmasında emeği geçen arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum. Cenab-ı Allah, hayırlı bir şekilde uygulamayı hepimize nasip etsin... Ve bütün meclis üyelerimize de katkılarından dolayı da teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Trabzon Ortahisar Belediyesi'nin 2020-2024 Stratejik Planı kabul edildi

 

Ortahisar Belediye Meclisi eylül ayının son oturumu Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç başkanlığında gerçekleştirildi. Meclis oturumunda Ortahisar Belediyesi'nin 2020- 2024 Stratejik Planı gündem maddesi olarak görüşüldü.

 

Belediyenin birim müdürlüklerinin 2020-2024 dönemindeki proje ve faaliyetlerini kapsayan planla ilgili meclis üyelerinin görüş ve düşüncesinin alınmasından sonra oylamaya geçildi. Yapılan oylamada Ortahisar Belediyesi 2020-2024 Stratejik Planı oybirliğiyle kabul edildi.

 

GENÇ, TEŞEKKÜR ETTİ

 

Yeni dönemde “En Mutlu Şehir Ortahisar”  sloganı çerçevesinde katılımcı belediyecilik anlayışıyla stratejik planı hazırladıklarını belirten Başkan Genç, "En Mutlu Şehir Ortahisar hedefi" çerçevesinde stratejik planımızı hayata geçirerek yolumuza devam edeceğiz. Geçmiş dönemde büyükşehir yasasından kaynaklanan birtakım aksaklıklar vardı. Bu konuyla ilgili yeni bir büyükşehir yasası hazırlanıyor. İnşallah, bu aksaklıklar yeni yasayla birlikte giderilir. Söz alan, görüş ve eleştirilerini dile getiren arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. İnşallah, yeni dönemde Ortahisar Belediyemizin ve diğer ilçe belediyelerimizin de daha güzel adımlar atacağı yasal düzenlemeler hayata geçirilir. Stratejik planın hazırlanmasında emeği geçen arkadaşlarıma teşekkürlerimi iletiyorum. Cenab-ı Allah, hayırlı bir şekilde uygulamayı hepimize nasip etsin... Ve bütün meclis üyelerimize de katkılarından dolayı da teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.