Büyükşehir Belediye Başkanı ZORLUOĞLU, Kireçhane Köylü Pazarının 1.Kuruluş Yılını Kutladı

Genel 09.09.2019 - 14:47, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Büyükşehir Belediye Başkanı ZORLUOĞLU, Kireçhane Köylü Pazarının 1.Kuruluş Yılını Kutladı

Büyükşehir Belediye Başkanı ZORLUOĞLU, Kireçhane Köylü Pazarının 1.Kuruluş Yılını Kutladı     Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar’ın Kireçhane Mahallesi’nde çoğunluğu kadın pazarcılardan oluşan mahalle sakinleri tarafından kurulan Kireçhane Köylü Pazarı’nı ziyaret etti. Pazarın 1. kuruluş yıl dönümünü esnafla birlikte pasta keserek kutlayan Başkan Zorluoğlu, benzer organik pazarların sayısını artırmak istediklerini söyledi.       AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, eşi Sevcan Zorluoğlu ve Kireçhane Mahallesi Muhtarı Ahmet Altun ile gittiği pazar yerinde, hem alış veriş yapan vatandaşlarla, hem de pazarcı esnafıyla hasbihal eden Başkan Zorluoğlu, pazar yerindeki ihtiyaçlar konusunda iletilen talep ve önerileri dinledi.       1 yıllık geçmişi olmasına rağmen pazarın tanınırlığının yüksek olduğunu ifade eden Başkan Zorluoğlu, “Pazarımız her geçen gün daha da düzenli hale geliyor. Denetim mekanizması da oluşturulmuş. Burası iyi bir organik pazar. Umarım model olur ve sayılarını artırırız. Burada herkesin yüzü gülüyor. Kireçhane Köylü Pazarı kadın pazarcı esnafı için sadece alışveriş yeri değil, aynı zamanda buluşma ve sosyalleşme mekânı olarak da önemli bir işlev görüyor. O bakımdan burayı çok önemsiyoruz. Bugün de kuruluşunun 1. yılında, buradaki esnafımızla bir araya gelmek istedik. Çok da güzel oldu. İnşallah nice yıllarda, bu pazar daha da büyüyerek, kalitesini artırarak devam eder” dedi.       Kireçhane Köylü Pazarı’nın 1. kuruluş yılını beraberindekiler ve pazarcı esnafıyla pasta keserek kutlayan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, bir süre dolaştığı pazar yerinden organik ürünler de satın aldıktan sonra ayrıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı ZORLUOĞLU, Kireçhane Köylü Pazarının 1.Kuruluş Yılını Kutladı

 

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Ortahisar’ın Kireçhane Mahallesi’nde çoğunluğu kadın pazarcılardan oluşan mahalle sakinleri tarafından kurulan Kireçhane Köylü Pazarı’nı ziyaret etti. Pazarın 1. kuruluş yıl dönümünü esnafla birlikte pasta keserek kutlayan Başkan Zorluoğlu, benzer organik pazarların sayısını artırmak istediklerini söyledi.

 

 

 

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu, eşi Sevcan Zorluoğlu ve Kireçhane Mahallesi Muhtarı Ahmet Altun ile gittiği pazar yerinde, hem alış veriş yapan vatandaşlarla, hem de pazarcı esnafıyla hasbihal eden Başkan Zorluoğlu, pazar yerindeki ihtiyaçlar konusunda iletilen talep ve önerileri dinledi.

 

 

 

1 yıllık geçmişi olmasına rağmen pazarın tanınırlığının yüksek olduğunu ifade eden Başkan Zorluoğlu, “Pazarımız her geçen gün daha da düzenli hale geliyor. Denetim mekanizması da oluşturulmuş. Burası iyi bir organik pazar. Umarım model olur ve sayılarını artırırız. Burada herkesin yüzü gülüyor. Kireçhane Köylü Pazarı kadın pazarcı esnafı için sadece alışveriş yeri değil, aynı zamanda buluşma ve sosyalleşme mekânı olarak da önemli bir işlev görüyor. O bakımdan burayı çok önemsiyoruz. Bugün de kuruluşunun 1. yılında, buradaki esnafımızla bir araya gelmek istedik. Çok da güzel oldu. İnşallah nice yıllarda, bu pazar daha da büyüyerek, kalitesini artırarak devam eder” dedi.

 

 

 

Kireçhane Köylü Pazarı’nın 1. kuruluş yılını beraberindekiler ve pazarcı esnafıyla pasta keserek kutlayan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, bir süre dolaştığı pazar yerinden organik ürünler de satın aldıktan sonra ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.