Trabzonspor'da Gençlerbirliği maçı hazırlıkları

Trabzonspor 08.09.2019 - 15:34, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor'da Gençlerbirliği maçı hazırlıkları

Trabzonspor'da Gençlerbirliği maçı hazırlıkları   Trabzonspor Süper Lig Cemil Usta Sezonunun dördüncü haftasında sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına devam ediyor.   Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde 10.00’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan günün ilk antrenmanında toparlanma çalışmaları gerçekleştirdi.   Trabzonspor bu akşam 17.30’da basına ve taraftarlara kapalı olarak yapacağı antrenmanla Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına devam edecek.

Trabzonspor'da Gençlerbirliği maçı hazırlıkları

 

Trabzonspor Süper Lig Cemil Usta Sezonunun dördüncü haftasında sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına devam ediyor.

 

Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde 10.00’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan günün ilk antrenmanında toparlanma çalışmaları gerçekleştirdi.

 

Trabzonspor bu akşam 17.30’da basına ve taraftarlara kapalı olarak yapacağı antrenmanla Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.