Trabzonspor Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına devam ediyor

Trabzonspor 07.09.2019 - 16:05, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına devam ediyor

Trabzonspor Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına devam ediyor   Süper Lig Cemil Usta Sezonunun dördüncü haftasında sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına devam ediyor.   Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde 10.00’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan ve Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun da izlediği günün ilk antrenmanında kuvvet çalışmaları gerçekleştirdi.   Trabzonspor bu akşam 17.30’da basına ve taraftarlara kapalı olarak yapacağı antrenmanla Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına devam edecek.

Trabzonspor Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına devam ediyor

 

Süper Lig Cemil Usta Sezonunun dördüncü haftasında sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına devam ediyor.

 

Teknik Direktör Ünal Karaman yönetiminde 10.00’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılan ve Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun da izlediği günün ilk antrenmanında kuvvet çalışmaları gerçekleştirdi.

 

Trabzonspor bu akşam 17.30’da basına ve taraftarlara kapalı olarak yapacağı antrenmanla Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.