Trabzonspor Sturridge ve Obi Mikel'i özel program ile hazır hale getirecek

Trabzonspor 03.09.2019 - 10:56, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor Sturridge ve Obi Mikel'i özel program ile hazır hale getirecek

Trabzonspor Sturridge ve Obi Mikel'i özel program ile hazır hale getirecek     Milli ara takıma yeni katılan Daniel Sturridge ile hazır görünmeyen Obi Mikel'e de ilaç olacak. Teknik heyet fiziksel eksikleri bulunan iki oyuncu için özel program hazırladı. Milli ara takıma yeni katılan Daniel Sturridge ile hazır görünmeyen Obi Mikel'e de ilaç olacak. Teknik heyet fiziksel eksikleri bulunan iki oyuncu için özel program hazırladı. Deneyimli ikili, yapacakları çalışmalarla antrenman ve kondisyon açıklarını kapatıp, ara sonrası için hazır hale getirilecek.   Abdulkadir Ömür ve Kamil Ahmet Gençlerbirliği maçına hazır olacak   Sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe karşısında forma giyemeyen Abdülkadir Ömür ile uzun süredir takımdan ayrı olan Kamil Ahmet Çörekçi'nin tedavisi sürüyor. İki oyuncunun da lige verilen ara ile Gençlerbirliği sınavına yetişecekleri kaydedildi.   Trabzonspor'dan Milli Takımlara 8 Oyuncu   Milli takımlardan davet alan isimler ayrıldı. Uğurcan Çakır, Abdurrahim, Yusuf Sarı, Majid Hosseini, Sörloth, Filip Novak ve Abdulkadir Parmak ulusal takımlarının kamplarına dahil oldular. Uğurcan ile Abdulkadir Parmak, Fenerbahçe derbisinin ardından özel araçla ay-yıldızlı ekibin İstanbul Riva'daki tesislerine gitti.  

Trabzonspor Sturridge ve Obi Mikel'i özel program ile hazır hale getirecek

 

 

Milli ara takıma yeni katılan Daniel Sturridge ile hazır görünmeyen Obi Mikel'e de ilaç olacak. Teknik heyet fiziksel eksikleri bulunan iki oyuncu için özel program hazırladı.

Milli ara takıma yeni katılan Daniel Sturridge ile hazır görünmeyen Obi Mikel'e de ilaç olacak. Teknik heyet fiziksel eksikleri bulunan iki oyuncu için özel program hazırladı. Deneyimli ikili, yapacakları çalışmalarla antrenman ve kondisyon açıklarını kapatıp, ara sonrası için hazır hale getirilecek.

 

Abdulkadir Ömür ve Kamil Ahmet Gençlerbirliği maçına hazır olacak

 

Sakatlığı nedeniyle Fenerbahçe karşısında forma giyemeyen Abdülkadir Ömür ile uzun süredir takımdan ayrı olan Kamil Ahmet Çörekçi'nin tedavisi sürüyor. İki oyuncunun da lige verilen ara ile Gençlerbirliği sınavına yetişecekleri kaydedildi.

 

Trabzonspor'dan Milli Takımlara 8 Oyuncu

 

Milli takımlardan davet alan isimler ayrıldı. Uğurcan Çakır, Abdurrahim, Yusuf Sarı, Majid Hosseini, Sörloth, Filip Novak ve Abdulkadir Parmak ulusal takımlarının kamplarına dahil oldular. Uğurcan ile Abdulkadir Parmak, Fenerbahçe derbisinin ardından özel araçla ay-yıldızlı ekibin İstanbul Riva'daki tesislerine gitti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.