Trabzonspor, 6 aydır yenilmiyor

Trabzonspor 27.08.2019 - 15:35, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor, 6 aydır yenilmiyor

Bordo-mavililer, geçtiğimiz sezon Türkiye Ziraat kupasında Ümraniyespor'a yenildikten sonra çıktığı 20 karşılaşmayı kaybetmedi
Trabzonspor, 6 aydır yenilmiyor    Bordo-mavililer, geçtiğimiz sezon Türkiye Ziraat kupasında Ümraniyespor'a yenildikten sonra çıktığı 20 karşılaşmayı kaybetmedi.   Süper Lig ve Avrupa kupalarında çıktığı maçlarda Trabzonspor hiç mağlubiyetle sahadan ayrılmadı. Teknik direktör Ünal Karaman ve oyuncular lig karşılaşmalarında 6 aydır mağlubiyet görmüyor. En son 16 Şubat'ta kendi sahasında Alanyaspor'a kaybeden bordo- mavililer o tarihten beri çıktığı 14 maçta yenilmezlik serisi yakaladı. Bu dönemde 10 galibibiyet, 4 beraberlik elde etti. Bordo Mavililer Medical Park Akyazı stadyumunda taraftarın önünde dahada coşkulu oynuyor ve rakiplerinin gözünü korkutuyor. Trabzonspor sahasındaki son 7 mücadelede, 6 lig, 1 de Avrupa Kupası olmak üzere 7 maçtan da galip ayrıldı.
Bordo-mavililer, geçtiğimiz sezon Türkiye Ziraat kupasında Ümraniyespor'a yenildikten sonra çıktığı 20 karşılaşmayı kaybetmedi

Trabzonspor, 6 aydır yenilmiyor

 

 Bordo-mavililer, geçtiğimiz sezon Türkiye Ziraat kupasında Ümraniyespor'a yenildikten sonra çıktığı 20 karşılaşmayı kaybetmedi.

 

Süper Lig ve Avrupa kupalarında çıktığı maçlarda Trabzonspor hiç mağlubiyetle sahadan ayrılmadı. Teknik direktör Ünal Karaman ve oyuncular lig karşılaşmalarında 6 aydır mağlubiyet görmüyor. En son 16 Şubat'ta kendi sahasında Alanyaspor'a kaybeden bordo- mavililer o tarihten beri çıktığı 14 maçta yenilmezlik serisi yakaladı. Bu dönemde 10 galibibiyet, 4 beraberlik elde etti. Bordo Mavililer Medical Park Akyazı stadyumunda taraftarın önünde dahada coşkulu oynuyor ve rakiplerinin gözünü korkutuyor. Trabzonspor sahasındaki son 7 mücadelede, 6 lig, 1 de Avrupa Kupası olmak üzere 7 maçtan da galip ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.