Trabzonspor'un Sparta Prag maçı muhtemel 11'i

Trabzonspor 14.08.2019 - 16:49, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor'un Sparta Prag maçı muhtemel 11'i

Trabzonspor'un Sparta Prag maçı muhtemel 11'i   Trabzonspor'un yarın sahasında ağırlayacağı Prag maçı öncesinde muhtemel 11'i.   Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanş maçında yarın sahasında Çekya temsilcisi Sparta Prag ile karşı karşıya gelecek.   Medical Park Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak ve beIN Sports'tan canlı yayınlanacak müsabakayı Danimarka Futbol Federasyonundan hakem Jakob Kehlet yönetecek.   Trabzonspor'un Sparta Prag karşısına şu 11 ile çıkması bekleniyor   Uğurcan Çakır, Pereira, Hüseyin Türkmen, Hosseini, Novak, Sosa, Abdulkadir Parmak, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Ekuban ve Sörloth 11'i ile çıkması bekleniyor.   Trabzonspor Bu turu geçerse, play-off'ta Universitatea Craiova (Romanya)-AEK (Yunanistan) eşleşmesinden üstün çıkacak ekiple karşı karşıya gelecek.

Trabzonspor'un Sparta Prag maçı muhtemel 11'i

 

Trabzonspor'un yarın sahasında ağırlayacağı Prag maçı öncesinde muhtemel 11'i.

 

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 3. eleme turu rövanş maçında yarın sahasında Çekya temsilcisi Sparta Prag ile karşı karşıya gelecek.

 

Medical Park Stadı'nda saat 20.30'da başlayacak ve beIN Sports'tan canlı yayınlanacak müsabakayı Danimarka Futbol Federasyonundan hakem Jakob Kehlet yönetecek.

 

Trabzonspor'un Sparta Prag karşısına şu 11 ile çıkması bekleniyor

 

Uğurcan Çakır, Pereira, Hüseyin Türkmen, Hosseini, Novak, Sosa, Abdulkadir Parmak, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Ekuban ve Sörloth 11'i ile çıkması bekleniyor.

 

Trabzonspor Bu turu geçerse, play-off'ta Universitatea Craiova (Romanya)-AEK (Yunanistan) eşleşmesinden üstün çıkacak ekiple karşı karşıya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.