Ünal Karaman Trabzonspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Trabzonspor 06.06.2019 - 14:42, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Ünal Karaman Trabzonspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

Trabzonspor, teknik direktör Ünal Karaman ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı.
Ünal Karaman Trabzonspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı     Trabzonspor, teknik direktör Ünal Karaman ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı.     Ünal Karaman'ın Açıklamaları     Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ise, "Klasikleşmenin ötesinde Trabzon şehri farklı bir şehir. Dokusunu bozma adına ısrarcı olmazsa. Tüm yönetim kuruluna, bizden emeğini esirgemeyen profesyonellerimize, çalışanlarımıza bayram günü teşekkür ediyorum. Onlar olmazsa biz olmayız. Biz kendimizi hesaba çekme noktasında biraz eksik kalırız.Horonu bile hızlı oynarız. Bazen erken davranabiliriz, acele edebiliriz. İstediğim bir tek şey var, camiamıza hizmet etmek.     Sözleşmenin içerisinde ne yazdığını biliyorsam eğer evlatlarıma kavuşmak nasip olmasın. Benimle birlikte çalışan arkadaşlarımdan da başka bir şey beklemem. Beni 20-30 yıldır tanımamışsanız fazla ifade edeceğim bir şey olmaz. Zorluklar bize imkan ve fırsat verdi. Her türlü zorluğa karşı aslan gibi yüreği olan, sporculuk duruşundan taviz vermeyen, öğrenmeye aç bir oyuncu grubu vardı." ifadelerini kullandı.     Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamaları;     Sevgili hocamızla geçen sene başlayan, kendisiyle ilk konuştuğumuz gibi sadece başlangıçtı. Yönetime geldikten sonra uzun bir süreçten geçeceğimizi ifade etmiştik. Alt yapıya önem veren, altyapıdan yetiştirdiği oyuncuları Trabzonspor ilke ve ülkülerini benimsemiş bir kadro oluşumuyla ileriye doğru taşımak için birlikte çalışmaya başlamıştık.     Ama ilerleyen süreçte hocamıza teknik direktörlük dışında da yükler yüklendiğinin farkındaydık. Hem hocalarımız hem yardımcı hocalarımız asli görevlerimiz dışında sorumluluklar almak zorunda kaldık. Mesela ben kendi adıma konuşayım ben başkan olarak mı hizmet ettim yoksa tahsildar olarak mı? Bence ikincisi. Ama bu bir süreç.     En zor olanı Türkiye'de teknik direktörlük yapmaktır. Allah'a şükür belirli bir noktaya kadar getirdik. Bundan sonrası için biraz daha önümüz temiz. Bir daha umutla, biraz daha farklı bakarak kafamızdaki düşüncelerimizi sahaya yansıtabileceğimizi düşünüyorum. Hocamızla 1-2 aydır profesyonel kadro yapılanmasını ve altyapıyla ilgili çalışmalarımızı yapıyoruz. Burada tüm arzumuz camianın gurur duyacağı, beğeniyle izleyeceği profesyonel takım kadrosu oluşturmak, bunun sürdürülebilirliğini sağlamak. Hocamız her zaman güvendiğimiz, sağlam karakterli, bizimle aynı özveriyle mücadele eden birisi. Trabzonspor'un böyle şansları var. Bu camiada böyle insanlar var. Aksi halde bu kadar ağır türbülanslar yaşayan bir kulübün ayakta kalması mümkün değildi. Hocalarımız da bu insanlardan bir tanesi. Bizimle 2 yıllık bir sözleşme imzaladığı için teşekkür ediyoruz. Kendisine şu sözü veriyorum; her zaman arkasındayız.
Trabzonspor, teknik direktör Ünal Karaman ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

Ünal Karaman Trabzonspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı

 

 

Trabzonspor, teknik direktör Ünal Karaman ile 2 yıllık yeni sözleşme imzaladı.

 

 

Ünal Karaman'ın Açıklamaları

 

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ise, "Klasikleşmenin ötesinde Trabzon şehri farklı bir şehir. Dokusunu bozma adına ısrarcı olmazsa. Tüm yönetim kuruluna, bizden emeğini esirgemeyen profesyonellerimize, çalışanlarımıza bayram günü teşekkür ediyorum. Onlar olmazsa biz olmayız. Biz kendimizi hesaba çekme noktasında biraz eksik kalırız.Horonu bile hızlı oynarız. Bazen erken davranabiliriz, acele edebiliriz. İstediğim bir tek şey var, camiamıza hizmet etmek.

 

 

Sözleşmenin içerisinde ne yazdığını biliyorsam eğer evlatlarıma kavuşmak nasip olmasın. Benimle birlikte çalışan arkadaşlarımdan da başka bir şey beklemem. Beni 20-30 yıldır tanımamışsanız fazla ifade edeceğim bir şey olmaz. Zorluklar bize imkan ve fırsat verdi. Her türlü zorluğa karşı aslan gibi yüreği olan, sporculuk duruşundan taviz vermeyen, öğrenmeye aç bir oyuncu grubu vardı." ifadelerini kullandı.

 

 

Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun açıklamaları;

 

 

Sevgili hocamızla geçen sene başlayan, kendisiyle ilk konuştuğumuz gibi sadece başlangıçtı. Yönetime geldikten sonra uzun bir süreçten geçeceğimizi ifade etmiştik. Alt yapıya önem veren, altyapıdan yetiştirdiği oyuncuları Trabzonspor ilke ve ülkülerini benimsemiş bir kadro oluşumuyla ileriye doğru taşımak için birlikte çalışmaya başlamıştık.

 

 

Ama ilerleyen süreçte hocamıza teknik direktörlük dışında da yükler yüklendiğinin farkındaydık. Hem hocalarımız hem yardımcı hocalarımız asli görevlerimiz dışında sorumluluklar almak zorunda kaldık. Mesela ben kendi adıma konuşayım ben başkan olarak mı hizmet ettim yoksa tahsildar olarak mı? Bence ikincisi. Ama bu bir süreç.

 

 

En zor olanı Türkiye'de teknik direktörlük yapmaktır. Allah'a şükür belirli bir noktaya kadar getirdik. Bundan sonrası için biraz daha önümüz temiz. Bir daha umutla, biraz daha farklı bakarak kafamızdaki düşüncelerimizi sahaya yansıtabileceğimizi düşünüyorum. Hocamızla 1-2 aydır profesyonel kadro yapılanmasını ve altyapıyla ilgili çalışmalarımızı yapıyoruz. Burada tüm arzumuz camianın gurur duyacağı, beğeniyle izleyeceği profesyonel takım kadrosu oluşturmak, bunun sürdürülebilirliğini sağlamak. Hocamız her zaman güvendiğimiz, sağlam karakterli, bizimle aynı özveriyle mücadele eden birisi. Trabzonspor'un böyle şansları var. Bu camiada böyle insanlar var. Aksi halde bu kadar ağır türbülanslar yaşayan bir kulübün ayakta kalması mümkün değildi. Hocalarımız da bu insanlardan bir tanesi. Bizimle 2 yıllık bir sözleşme imzaladığı için teşekkür ediyoruz. Kendisine şu sözü veriyorum; her zaman arkasındayız.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.