Trabzonspor-Beşiktaş maçına doğru

Trabzonspor 14.05.2019 - 16:58, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor-Beşiktaş maçına doğru

- İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı'nda, Trabzonspor-Beşiktaş maçında alınacak tedbirler değerlendirildi
Trabzonspor-Beşiktaş maçına doğru     Trabzon İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı'nda, Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak maça ilişkin alınacak tedbirler değerlendirildi. İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu başkanlığında, valilikte gerçekleştirildi. Toplantıya, Vali Yardımcısı Ayhan Durmuş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk ve ile kurul üyeleri katıldı.   Toplantıda, 18 Mayıs Cumartesi günü oynanacak Trabzonspor-Beşiktaş maçında alınacak tedbirlerle ilgili değerlendirmelerde bulunuldu. Vali Ustaoğlu, kentte hafta sonu yapılacak karşılaşmanın dostluk ve kardeşlik içerisinde Trabzon'a yakışan bir güzellikte geçeceğine inandığını ifade etti.
- İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı'nda, Trabzonspor-Beşiktaş maçında alınacak tedbirler değerlendirildi

Trabzonspor-Beşiktaş maçına doğru

 

 

Trabzon İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı'nda, Trabzonspor ile Beşiktaş arasında oynanacak maça ilişkin alınacak tedbirler değerlendirildi.

İl Spor Güvenlik Kurulu Toplantısı, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu başkanlığında, valilikte gerçekleştirildi.

Toplantıya, Vali Yardımcısı Ayhan Durmuş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk ve ile kurul üyeleri katıldı.

 

Toplantıda, 18 Mayıs Cumartesi günü oynanacak Trabzonspor-Beşiktaş maçında alınacak tedbirlerle ilgili değerlendirmelerde bulunuldu.

Vali Ustaoğlu, kentte hafta sonu yapılacak karşılaşmanın dostluk ve kardeşlik içerisinde Trabzon'a yakışan bir güzellikte geçeceğine inandığını ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.