Çaykur Rizespor Galatasaray maçı için TFF'ye başvurdu

Spor 14.05.2019 - 11:48, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Çaykur Rizespor Galatasaray maçı için TFF'ye başvurdu

- Çaykur Rizespor, kural hatası olduğu gerekçesiyle Galatasaray maçının tekrar oynanmasını istedi
Çaykur Rizespor Galatasaray maçı için TFF'ye başvurdu      Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, ligin 32. haftasında oynanan Galatasaray maçında kural hatası oluştuğu gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) başvurdu. Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yönetim kurulunda Galatasaray maçını değerlendirdiklerini söyledi. Kulüp olarak TFF'ye başvuruda bulunduklarını anlatan Kartal, "Yönetimde maçı değerlendirdik ve böyle bir karara vardık. Kural hatası olduğunu ve maçın tekrarlanması gerektiğine yönelik başvurumuzu federasyona bugün gönderdik. Ayrıca TFF Trabzon Bölge temsilciliğine de dilekçemizi gönderdik." ifadelerini kullandı. Ligde Rize'de oynanan maç Galatasaray'ın 3-2 üstünlüğüyle sona ermişti.
- Çaykur Rizespor, kural hatası olduğu gerekçesiyle Galatasaray maçının tekrar oynanmasını istedi

Çaykur Rizespor Galatasaray maçı için TFF'ye başvurdu

 

 

 Spor Toto Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor, ligin 32. haftasında oynanan Galatasaray maçında kural hatası oluştuğu gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonuna (TFF) başvurdu.

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Hasan Kartal, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yönetim kurulunda Galatasaray maçını değerlendirdiklerini söyledi.

Kulüp olarak TFF'ye başvuruda bulunduklarını anlatan Kartal, "Yönetimde maçı değerlendirdik ve böyle bir karara vardık. Kural hatası olduğunu ve maçın tekrarlanması gerektiğine yönelik başvurumuzu federasyona bugün gönderdik. Ayrıca TFF Trabzon Bölge temsilciliğine de dilekçemizi gönderdik." ifadelerini kullandı.

Ligde Rize'de oynanan maç Galatasaray'ın 3-2 üstünlüğüyle sona ermişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.