Maçın ardından Ünal Karaman'ın açıklamları

Trabzonspor 12.05.2019 - 18:55, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Maçın ardından Ünal Karaman'ın açıklamları

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman: "Her şeye rağmen gösterilen mücadeleden memnunum. Kazansaydık daha çok memnun olacaktık"
Maçın ardından Ünal Karaman'ın açıklamları   Karaman: "Mücadeleden memnunum" Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ise ramazan ayında takımına destek vermek için stada gelen hem Trabzonspor hem de Konyaspor taraftarlarına teşekkür etti.     Bugün oynadıkları Konyaspor karşılaşmasının her iki takım açısından da memnun olunmayacak bir skorla bittiğini anlatan Karaman, "Son iki haftaya en azından 3'üncülük şansını biraz daha yükseklerde tutalım diye kazanmak istiyorduk. Oyuncularım da gayret gösterdiler. Samimi mücadele ettiler." diye konuştu.     Karaman, futbolcuların inancıyla bugünlere geldiklerini belirterek, "Dolayısıyla ben onları hatalarıyla da seviyorum. Bugüne kadar basit hatalar yaptık ve basit goller yedik. Ama maalesef bu futbolun içerisinde var. Evet. Üzüldük. Belki 1-0'dan sonra 2-0'ı bulabileceğimiz pozisyonlar oldu. Belki ilk yarı maçı koparabileceğimiz pozisyonlar vardı. Buna karşılık rakibimizin de bulduğu pozisyonlar var. Ancak her şeye rağmen gösterilen mücadeleden memnunum. Kazansaydık daha çok memnun olacaktık." değerlendirmesinde bulundu.    
Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman: "Her şeye rağmen gösterilen mücadeleden memnunum. Kazansaydık daha çok memnun olacaktık"

Maçın ardından Ünal Karaman'ın açıklamları

 

Karaman: "Mücadeleden memnunum" Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman ise ramazan ayında takımına destek vermek için stada gelen hem Trabzonspor hem de Konyaspor taraftarlarına teşekkür etti.

 

 

Bugün oynadıkları Konyaspor karşılaşmasının her iki takım açısından da memnun olunmayacak bir skorla bittiğini anlatan Karaman, "Son iki haftaya en azından 3'üncülük şansını biraz daha yükseklerde tutalım diye kazanmak istiyorduk. Oyuncularım da gayret gösterdiler. Samimi mücadele ettiler." diye konuştu.

 

 

Karaman, futbolcuların inancıyla bugünlere geldiklerini belirterek, "Dolayısıyla ben onları hatalarıyla da seviyorum. Bugüne kadar basit hatalar yaptık ve basit goller yedik. Ama maalesef bu futbolun içerisinde var. Evet. Üzüldük. Belki 1-0'dan sonra 2-0'ı bulabileceğimiz pozisyonlar oldu. Belki ilk yarı maçı koparabileceğimiz pozisyonlar vardı. Buna karşılık rakibimizin de bulduğu pozisyonlar var. Ancak her şeye rağmen gösterilen mücadeleden memnunum. Kazansaydık daha çok memnun olacaktık." değerlendirmesinde bulundu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.