Trabzonspor, Atiker Konyaspor'a konuk olacak

Trabzonspor 11.05.2019 - 11:26, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor, Atiker Konyaspor'a konuk olacak

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında yarın deplasmanda Atiker Konyaspor'la karşılaşacak.
Trabzonspor, Atiker Konyaspor'a konuk olacak       Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında yarın deplasmanda Atiker Konyaspor'la karşılaşacak. Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Halis Özkahya yönetecek.   Son 9 lig maçında 7 galibiyet ve 2 beraberlik alan bordo-mavililer, Atiker Konyaspor deplasmanında da çıkışını sürdürmek istiyor.   Ligde 56 puanla 4. sırada yer alarak Avrupa kupalarına katılmayı garantileyen bordo-mavililer, Konya deplasmanından da 3 puanla ayrılarak üst sıralar için iddiasını devam ettirmeyi hedefliyor.   Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Onazi ve Pereira ile kart cezalısı İranlı futbolcu Majid Hosseini, takımda yer alamayacak.   Teknik direktör Ünal Karaman'ın Konya deplasmanında cezalı Hosseini'nin yerine Toure'ye, Amiri'nin yerine de cezası sona eren Abdulkadir Parmak'a forma vermesi bekleniyor. Trabzonspor'un Muhtemel Konyaspor Deplasmanı 11'i Bordo-mavililerin sahaya Uğurcan Çakır, Kamil Ahmet Çörekçi, Hüseyin Türkmen, Toure, Novak, Sosa, Abdulkadir Parmak, Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı, Nwakaeme ve Rodallega 11'i ile çıkması bekleniyor.
Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında yarın deplasmanda Atiker Konyaspor'la karşılaşacak.

Trabzonspor, Atiker Konyaspor'a konuk olacak

 
 

 

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında yarın deplasmanda Atiker Konyaspor'la karşılaşacak.

Konya Büyükşehir Belediye Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Halis Özkahya yönetecek.

 

Son 9 lig maçında 7 galibiyet ve 2 beraberlik alan bordo-mavililer, Atiker Konyaspor deplasmanında da çıkışını sürdürmek istiyor.

 

Ligde 56 puanla 4. sırada yer alarak Avrupa kupalarına katılmayı garantileyen bordo-mavililer, Konya deplasmanından da 3 puanla ayrılarak üst sıralar için iddiasını devam ettirmeyi hedefliyor.

 

Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Onazi ve Pereira ile kart cezalısı İranlı futbolcu Majid Hosseini, takımda yer alamayacak.

 

Teknik direktör Ünal Karaman'ın Konya deplasmanında cezalı Hosseini'nin yerine Toure'ye, Amiri'nin yerine de cezası sona eren Abdulkadir Parmak'a forma vermesi bekleniyor.

Trabzonspor'un Muhtemel Konyaspor Deplasmanı 11'i

Bordo-mavililerin sahaya Uğurcan Çakır, Kamil Ahmet Çörekçi, Hüseyin Türkmen, Toure, Novak, Sosa, Abdulkadir Parmak, Abdülkadir Ömür, Yusuf Yazıcı, Nwakaeme ve Rodallega 11'i ile çıkması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.