Hint Genç Müslümanlığı Seçti

Yaşam-Çevre 03.05.2019 - 21:02, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Hint Genç Müslümanlığı Seçti

Hint Genç Müslümanlığı Seçti   Türkiye'de eğitim gören ve Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) projeleri kapsamında araştırma yapmak için Trabzon'a gelen 29 yaşındaki Hint Umesh Kumar Gautam (solda), Müslüman olarak "Umeyr" ismini aldı.   Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu (sağda) AA muhabirine yaptığı açıklamada, halkla bir araya gelmek amacıyla Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde düzenlenen program sonrasında karşılaştığı Umesh'in, Müslüman olmak istediğini belirterek, yardım istediğini anlattı.

Hint Genç Müslümanlığı Seçti

 

Türkiye'de eğitim gören ve Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) projeleri kapsamında araştırma yapmak için Trabzon'a gelen 29 yaşındaki Hint Umesh Kumar Gautam (solda), Müslüman olarak "Umeyr" ismini aldı.

 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu (sağda) AA muhabirine yaptığı açıklamada, halkla bir araya gelmek amacıyla Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi'nde düzenlenen program sonrasında karşılaştığı Umesh'in, Müslüman olmak istediğini belirterek, yardım istediğini anlattı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.