Trabzon Kaşüstü'ndeki kanalizasyon ve içme suyu çalışmalarında son durum

Gündem 26.04.2019 - 10:16, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon Kaşüstü'ndeki kanalizasyon ve içme suyu çalışmalarında son durum

Zorluoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Yomra ilçesine bağlı Kaşüstü Mahallesi'nde kanalizasyon şebekesi çalışmalarının tamamlandığını, devam eden içme suyu şebekesi çalışmalarının ise bu yıl içinde bitirileceğini belirtti."
Trabzon Kaşüstü'ndeki kanalizasyon ve içme suyu çalışmalarında son durum - Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu: - "İlgili birimlerimizin koordineli ve özverili çalışmalarıyla Kaşüstü'nü daha yaşanılabilir bir mahalle haline getireceğiz"   Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, ilgili birimlerin koordineli ve özverili çalışmalarıyla Kaşüstü'nü daha yaşanılabilir bir mahalle haline getireceklerini bildirdi. Zorluoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Yomra ilçesine bağlı Kaşüstü Mahallesi'nde kanalizasyon şebekesi çalışmalarının tamamlandığını, devam eden içme suyu şebekesi çalışmalarının ise bu yıl içinde bitirileceğini belirtti. Yaklaşık 10 milyon liraya mal olacak çalışmaların tamamlanması ile Kaşüstü'nün, içme suyu ve kanalizasyon şebekelerinin çağın gereklerine uygun hale getirileceğini vurgulayan Zorluoğlu, şunları kaydetti: "Böylelikle mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini olumsuz etkileyen önemli bir sorun çözüme kavuşacak. Eski bir belde belediyesi olan bu önemli yerleşim yerinin şebeke sorunlarını yıl sonu itibarıyla inşallah tamamen çözüme kavuşturmuş olacağız. Çalışmalardan kaynaklı bozulan mahalle yollarının da onarımları peyderpey gerçekleştiriliyor. TİSKİ ve Fen İşleri Dairesi Başkanlığımız başta olmak üzere ilgili birimlerimizin koordineli ve özverili çalışmalarıyla Kaşüstü'nü daha yaşanılabilir bir mahalle haline getireceğiz."  
Zorluoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Yomra ilçesine bağlı Kaşüstü Mahallesi'nde kanalizasyon şebekesi çalışmalarının tamamlandığını, devam eden içme suyu şebekesi çalışmalarının ise bu yıl içinde bitirileceğini belirtti."

Trabzon Kaşüstü'ndeki kanalizasyon ve içme suyu çalışmalarında son durum

- Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu:
- "İlgili birimlerimizin koordineli ve özverili çalışmalarıyla Kaşüstü'nü daha yaşanılabilir bir mahalle haline getireceğiz"
 

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, ilgili birimlerin koordineli ve özverili çalışmalarıyla Kaşüstü'nü daha yaşanılabilir bir mahalle haline getireceklerini bildirdi.

Zorluoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, Yomra ilçesine bağlı Kaşüstü Mahallesi'nde kanalizasyon şebekesi çalışmalarının tamamlandığını, devam eden içme suyu şebekesi çalışmalarının ise bu yıl içinde bitirileceğini belirtti.

Yaklaşık 10 milyon liraya mal olacak çalışmaların tamamlanması ile Kaşüstü'nün, içme suyu ve kanalizasyon şebekelerinin çağın gereklerine uygun hale getirileceğini vurgulayan Zorluoğlu, şunları kaydetti:

"Böylelikle mahalle sakinlerinin yaşam kalitesini olumsuz etkileyen önemli bir sorun çözüme kavuşacak. Eski bir belde belediyesi olan bu önemli yerleşim yerinin şebeke sorunlarını yıl sonu itibarıyla inşallah tamamen çözüme kavuşturmuş olacağız. Çalışmalardan kaynaklı bozulan mahalle yollarının da onarımları peyderpey gerçekleştiriliyor. TİSKİ ve Fen İşleri Dairesi Başkanlığımız başta olmak üzere ilgili birimlerimizin koordineli ve özverili çalışmalarıyla Kaşüstü'nü daha yaşanılabilir bir mahalle haline getireceğiz."

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.