CHP Trabzon İl Teşkilatından Kılıçdaroğlu'na saldırıya tepki

Genel 22.04.2019 - 13:23, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

CHP Trabzon İl Teşkilatından Kılıçdaroğlu'na saldırıya tepki

CHP Trabzon İl Teşkilatı öncülüğünde bir araya gelen siyasi parti ve sivil toplum örgütü mensupları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'nın Çubuk ilçesindeki şehit cenazesinde saldırıya uğramasına tepki gösterdi.
CHP Trabzon İl Teşkilatından Kılıçdaroğlu'na saldırıya tepki - CHP Trabzon Teşkilatı öncülüğünde bir araya gelen grup, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun saldırıya uğramasına tepki gösterdi   CHP Trabzon İl Teşkilatı öncülüğünde bir araya gelen siyasi parti ve sivil toplum örgütü mensupları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'nın Çubuk ilçesindeki şehit cenazesinde saldırıya uğramasına tepki gösterdi. CHP İl Başkanı Güzide Uzun, 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı Atatürk Alanında bir araya gelen grup adına yaptığı açıklamada, bu saldırının aynı zamanda şehit Yener Kırıkçı'ya ve onun ailesine karşı da yapılmış büyük bir saygısızlık olduğunu söyledi. Yapılanın sıradan bir protesto olmadığını belirten Uzun, "Yapılan sıradan bir provokasyon da değildir. Bu, son derece organize bir eylemdir. Bu hain saldırı, ülkemizin demokrasisine, birlik ve beraberliğine ve iç huzuruna karşı yapılmıştır." dedi. Uzun, bu saldırının azmettiricilerinin belli olduğunu ileri sürerek, "Biz, Cumhuriyet Halk Partisi'nin her bir üyesi olarak, bu hain saldırıyı gerçekleştiren zavallıların arkasındaki güçlere karşı dimdik ayaktaydık, ayakta durmaya da devam edeceğiz. Bu saldırının ardındaki güç ve azmettiriciler derhal yargı önüne çıkarılmalıdır." diye konuştu. İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli de yaşanan saldırıyı kınayarak, "Sayın Kılıçdaroğlu'na ve CHP Trabzon teşkilatı mensuplarına İYİ Parti Trabzon teşkilatı olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." ifadesini kullandı.
CHP Trabzon İl Teşkilatı öncülüğünde bir araya gelen siyasi parti ve sivil toplum örgütü mensupları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'nın Çubuk ilçesindeki şehit cenazesinde saldırıya uğramasına tepki gösterdi.

CHP Trabzon İl Teşkilatından Kılıçdaroğlu'na saldırıya tepki

- CHP Trabzon Teşkilatı öncülüğünde bir araya gelen grup, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun saldırıya uğramasına tepki gösterdi
 

CHP Trabzon İl Teşkilatı öncülüğünde bir araya gelen siyasi parti ve sivil toplum örgütü mensupları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'nın Çubuk ilçesindeki şehit cenazesinde saldırıya uğramasına tepki gösterdi.

CHP İl Başkanı Güzide Uzun, 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkı Atatürk Alanında bir araya gelen grup adına yaptığı açıklamada, bu saldırının aynı zamanda şehit Yener Kırıkçı'ya ve onun ailesine karşı da yapılmış büyük bir saygısızlık olduğunu söyledi.

Yapılanın sıradan bir protesto olmadığını belirten Uzun, "Yapılan sıradan bir provokasyon da değildir. Bu, son derece organize bir eylemdir. Bu hain saldırı, ülkemizin demokrasisine, birlik ve beraberliğine ve iç huzuruna karşı yapılmıştır." dedi.

Uzun, bu saldırının azmettiricilerinin belli olduğunu ileri sürerek, "Biz, Cumhuriyet Halk Partisi'nin her bir üyesi olarak, bu hain saldırıyı gerçekleştiren zavallıların arkasındaki güçlere karşı dimdik ayaktaydık, ayakta durmaya da devam edeceğiz. Bu saldırının ardındaki güç ve azmettiriciler derhal yargı önüne çıkarılmalıdır." diye konuştu.

İYİ Parti İl Başkanı Azmi Kuvvetli de yaşanan saldırıyı kınayarak, "Sayın Kılıçdaroğlu'na ve CHP Trabzon teşkilatı mensuplarına İYİ Parti Trabzon teşkilatı olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz." ifadesini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.