Trabzon'da KYK Masa Tenisi Bölge Grup Müsabakaları yapıldı

Spor 19.04.2019 - 13:52, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon'da KYK Masa Tenisi Bölge Grup Müsabakaları yapıldı

Trabzon'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğünce (KYK), KYK Masa Tenisi Bölge Grup Müsabakaları yapıldı.
Trabzon'da KYK Masa Tenisi Bölge Grup Müsabakaları yapıldı     TRABZON (AA) - Trabzon'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğünce (KYK), KYK Masa Tenisi Bölge Grup Müsabakaları yapıldı.  Hayri Gür Spor Salonunda düzenlenen bölge müsabakalarına, üniversitelerde eğitim gören öğrencilerin yanı sıra yurtta kalan öğrencilerde katıldı. Grup müsabakalarına Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize, Samsun, Sinop, Tokat ve Trabzon'dan toplam 68 sporcu katıldı. Kızlarda birinciliği Trabzon takımı alırken, erkeklerde ise Samsun takımı birinci oldu. Dereceye giren takımlar, Türkiye şampiyonasına katılmaya hakkı kazandı. Dereceye giren sporculara madalyalarını Yurt İdare İşleri Şube Müdürü Hayrettin Köse ve Spor Şube Müdür Vekili Yusuf Çebi verdi. Trabzon Gençlik ve Spor Müdürü Birdal Öztürk, gençlerin yarışırken güzel bir heyecan yaşadıklarını belirterek, "Öğrencilerimiz müsabakalar dışında Trabzon'u da tanıyarak yeni dostluklar edindi. Öğrencilerimiz Uzungöl'e giderek keyifli anlar yaşadı. Her anlamıyla bu tür turnuvalar çok önemli." dedi.
Trabzon'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğünce (KYK), KYK Masa Tenisi Bölge Grup Müsabakaları yapıldı.

Trabzon'da KYK Masa Tenisi Bölge Grup Müsabakaları yapıldı

 
 

TRABZON (AA) - Trabzon'da Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğünce (KYK), KYK Masa Tenisi Bölge Grup Müsabakaları yapıldı. 

Hayri Gür Spor Salonunda düzenlenen bölge müsabakalarına, üniversitelerde eğitim gören öğrencilerin yanı sıra yurtta kalan öğrencilerde katıldı.

Grup müsabakalarına Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize, Samsun, Sinop, Tokat ve Trabzon'dan toplam 68 sporcu katıldı.

Kızlarda birinciliği Trabzon takımı alırken, erkeklerde ise Samsun takımı birinci oldu. Dereceye giren takımlar, Türkiye şampiyonasına katılmaya hakkı kazandı.

Dereceye giren sporculara madalyalarını Yurt İdare İşleri Şube Müdürü Hayrettin Köse ve Spor Şube Müdür Vekili Yusuf Çebi verdi.

Trabzon Gençlik ve Spor Müdürü Birdal Öztürk, gençlerin yarışırken güzel bir heyecan yaşadıklarını belirterek, "Öğrencilerimiz müsabakalar dışında Trabzon'u da tanıyarak yeni dostluklar edindi. Öğrencilerimiz Uzungöl'e giderek keyifli anlar yaşadı. Her anlamıyla bu tür turnuvalar çok önemli." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.