Trabzonspor, ikinci yarıda deplasman başarısını artırdı

Trabzonspor 14.04.2019 - 11:19, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor, ikinci yarıda deplasman başarısını artırdı

Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında 8 deplasman maçında 9 puan elde eden bordo-mavililer, ikinci yarıda dış sahada oynadığı 6 maçta 11 puan çıkararak daha iyi grafik ortaya koydu - Karadeniz ekibi, son haftalarda dış sahada aldığı puanlarla Avrupa kupalarına katılma yolundaki önemli engelleri aştı
Trabzonspor, ikinci yarıda deplasman başarısını artırdı - Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında 8 deplasman maçında 9 puan elde eden bordo-mavililer, ikinci yarıda dış sahada oynadığı 6 maçta 11 puan çıkararak daha iyi grafik ortaya koydu - Karadeniz ekibi, son haftalarda dış sahada aldığı puanlarla Avrupa kupalarına katılma yolundaki önemli engelleri aştı     TRABZON (AA) - SELÇUK KILIÇ - Spor Toto Süper Lig'de haftayı deplasmanda 1-0'lık Bursaspor galibiyetiyle kapatan Trabzonspor, ligin ikinci yarısında, ilk yarıya oranla dış sahada daha başarılı bir grafik ortaya koydu. Ligin ilk yarısında deplasmanda 8 karşılaşmaya çıkan bordo-mavili takım, bu karşılaşmalarda 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 9 puan topladı. Karadeniz ekibi, ligin ikinci yarısında ise oynadığı 6 dış saha maçında 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 6 maçta 11 puan elde ederek Avrupa kupalarına katılma yolundaki önemli engelleri aştı. Ligin ilk yarısında dış sahada 1.12 puan ortalamasıyla dış sahada karşılaşmalarını tamamlayan bordo-mavili takım, ikinci yarıda ise 1.83'lük başarı gösterdi.   - İlk kez art arda 2 galibiyet   Trabzonspor, Bursaspor galibiyetiyle bu sezon ilk kez deplasmanda art arda 2 maçtan galibiyetle ayrıldı. Karadeniz ekibi, ligin 26. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor, ligin 28. haftasında da Bursaspor karşısında 1-0 galip geldi. Bordo-mavililer, son 4 deplasman maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik alarak 10 puan çıkarttı, Avrupa kupalarına katılma yolunda da önemli engelleri aştı.   - Deplasman maçları   Trabzonspor, deplasmanda ligin ilk yarısındaki 8 maçta  Akhisarspor'u 3-1, İstiklal Mobilya Kayserispor'u 2-0 mağlup ederken Ankaragücü ve Beşiktaş ile 2-2, Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Karadeniz ekibi, Medipol Başakşehir'e 2-0, Aytemiz Alanyaspor'a 1-0, Evkur Yeni Malatyaspor'a 5-0 mağlup oldu. Bordo-mavili takım, ikinci yarıdaki deplasman maçlarında ise Göztepe'yi 3-1, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve Bursaspor'u 1-0 yenerken, Demir Grup Sivasspor ile 1-1, Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı. Trabzonspor tek yenilgisini ise Galatasaray karşısında 3-1'lik sonuçla aldı.
Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında 8 deplasman maçında 9 puan elde eden bordo-mavililer, ikinci yarıda dış sahada oynadığı 6 maçta 11 puan çıkararak daha iyi grafik ortaya koydu - Karadeniz ekibi, son haftalarda dış sahada aldığı puanlarla Avrupa kupalarına katılma yolundaki önemli engelleri aştı

Trabzonspor, ikinci yarıda deplasman başarısını artırdı


- Spor Toto Süper Lig'in ilk yarısında 8 deplasman maçında 9 puan elde eden bordo-mavililer, ikinci yarıda dış sahada oynadığı 6 maçta 11 puan çıkararak daha iyi grafik ortaya koydu
- Karadeniz ekibi, son haftalarda dış sahada aldığı puanlarla Avrupa kupalarına katılma yolundaki önemli engelleri aştı
 

 

TRABZON (AA) - SELÇUK KILIÇ - Spor Toto Süper Lig'de haftayı deplasmanda 1-0'lık Bursaspor galibiyetiyle kapatan Trabzonspor, ligin ikinci yarısında, ilk yarıya oranla dış sahada daha başarılı bir grafik ortaya koydu.

Ligin ilk yarısında deplasmanda 8 karşılaşmaya çıkan bordo-mavili takım, bu karşılaşmalarda 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 9 puan topladı.

Karadeniz ekibi, ligin ikinci yarısında ise oynadığı 6 dış saha maçında 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 6 maçta 11 puan elde ederek Avrupa kupalarına katılma yolundaki önemli engelleri aştı.

Ligin ilk yarısında dış sahada 1.12 puan ortalamasıyla dış sahada karşılaşmalarını tamamlayan bordo-mavili takım, ikinci yarıda ise 1.83'lük başarı gösterdi.

 

- İlk kez art arda 2 galibiyet

 

Trabzonspor, Bursaspor galibiyetiyle bu sezon ilk kez deplasmanda art arda 2 maçtan galibiyetle ayrıldı.

Karadeniz ekibi, ligin 26. haftasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor, ligin 28. haftasında da Bursaspor karşısında 1-0 galip geldi.

Bordo-mavililer, son 4 deplasman maçında 3 galibiyet, 1 beraberlik alarak 10 puan çıkarttı, Avrupa kupalarına katılma yolunda da önemli engelleri aştı.

 

- Deplasman maçları

 

Trabzonspor, deplasmanda ligin ilk yarısındaki 8 maçta  Akhisarspor'u 3-1, İstiklal Mobilya Kayserispor'u 2-0 mağlup ederken Ankaragücü ve Beşiktaş ile 2-2, Antalyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Karadeniz ekibi, Medipol Başakşehir'e 2-0, Aytemiz Alanyaspor'a 1-0, Evkur Yeni Malatyaspor'a 5-0 mağlup oldu.

Bordo-mavili takım, ikinci yarıdaki deplasman maçlarında ise Göztepe'yi 3-1, Büyükşehir Belediye Erzurumspor ve Bursaspor'u 1-0 yenerken, Demir Grup Sivasspor ile 1-1, Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldı. Trabzonspor tek yenilgisini ise Galatasaray karşısında 3-1'lik sonuçla aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.