Ankara'da Trabzon Günleri 18 Nisan'da Başlıyor

Yaşam-Çevre 11.04.2019 - 19:59, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Ankara'da Trabzon Günleri 18 Nisan'da Başlıyor

18-21 Nisan'da yapılacak etkinlikle ilimiz her yönüyle dünyanın dört bir tarafından Ankara'ya gelecek katılımcılara tanıtılacak. Bir taraftan ilimizin tanıtımı yapılırken bir taraftan da sıla ile gurbetin buluştuğu bir ortam olacaktır"
Ankara'da Trabzon Günleri 18 Nisan'da Başlıyor Ankara'da Trabzon Günleri düzenlenecek - Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu: - "18-21 Nisan'da yapılacak etkinlikle ilimiz her yönüyle dünyanın dört bir tarafından Ankara'ya gelecek katılımcılara tanıtılacak. Bir taraftan ilimizin tanıtımı yapılırken bir taraftan da sıla ile gurbetin buluştuğu bir ortam olacaktır"    Ankara'da düzenlenecek "Trabzon Günleri"yle ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı. Trabzon Valiliği A Toplantı Salonu'ndaki toplantıya başkanlık yapan Vali İsmail Ustaoğlu, Trabzon'un kadim bir kent olduğunu belirterek, "İlimiz gerek yöresel ürünleri gerekse kültürel zenginlikleriyle her zaman adından söz ettirmeyi başarmıştır." dedi. Ustaoğlu, geçtiğimiz yıllarda "Trabzon Günleri" kapsamında Ankara'da güzel etkinlikler icra edildiğini kaydederek, "Güzel sonuçlar elde edildi. Yine 18-21 Nisan'da yapılacak etkinlikle ilimiz her yönüyle dünyanın dört bir tarafından Ankara'ya gelecek katılımcılara tanıtılacak. Bir taraftan ilimizin tanıtımı yapılırken bir taraftan da sıla ile gurbetin buluştuğu bir ortam olacaktır." diye konuştu. Etkinlikte emeği geçenlere teşekkür eden Ustaoğlu, yerel seçimlerde seçilen belediye başkanlarına da görevlerinde başarılar diledi.   TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta da Ankara'da düzenlenecek tanıtım günlerinde önümüzdeki yıllarda değişiklikler yapılması gerektiğini ifade ederek, "Geçmiş yıllarda Trabzon Günleri'ne gelen kişiler, bu yıl da neler olacağını biliyorlar. O nedenle seneye inşallah hep birlikte bir hazırlık yaparız. Bu faaliyet şehrimizin tanıtılmasında çok önemli. Bu konuda Ankara'da milletvekilleri olarak bizlerin de üzerine düşen her ne varsa yapmaya hazırız." dedi. Balta, yerel seçimlerin Trabzon'da sorunsuz tamamlandığına vurgu yaparak, "Trabzon insanının beklediği projeleri hep beraber gerçekleştireceğiz. Şehrin milletvekilleri olarak hiçbir siyasi parti ayrımı gözetmeksizin milletimizin sandıkta takdiriyle beraber emanet verilen belediye başkanlarımızın emrinde olduğumuzu ve olacağımızı buradan söylemek isterim. Hepinize görevlerinizde başarılar diliyorum." dedi.   Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ise her yıl Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Trabzon Günleri'nin, fiziki yapısı nedeniyle önümüzdeki yıllarda başka bir mekanda yapılması gerektiğini söyledi.   İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu da Trabzon'un son 3 aylık turizm verilerini katılımcılarla paylaşırken, Trabzon Günleri'yle ilgili hazırlıkları da slayt eşliğinde sundu. Valilikte yapılan toplantıya kaymakamlar, ilçe belediye başkanları ve kurum müdürleri katıldı.
18-21 Nisan'da yapılacak etkinlikle ilimiz her yönüyle dünyanın dört bir tarafından Ankara'ya gelecek katılımcılara tanıtılacak. Bir taraftan ilimizin tanıtımı yapılırken bir taraftan da sıla ile gurbetin buluştuğu bir ortam olacaktır"

Ankara'da Trabzon Günleri 18 Nisan'da Başlıyor

Ankara'da Trabzon Günleri düzenlenecek

- Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu:
- "18-21 Nisan'da yapılacak etkinlikle ilimiz her yönüyle dünyanın dört bir tarafından Ankara'ya gelecek katılımcılara tanıtılacak. Bir taraftan ilimizin tanıtımı yapılırken bir taraftan da sıla ile gurbetin buluştuğu bir ortam olacaktır"
 

 Ankara'da düzenlenecek "Trabzon Günleri"yle ilgili değerlendirme toplantısı yapıldı.

Trabzon Valiliği A Toplantı Salonu'ndaki toplantıya başkanlık yapan Vali İsmail Ustaoğlu, Trabzon'un kadim bir kent olduğunu belirterek, "İlimiz gerek yöresel ürünleri gerekse kültürel zenginlikleriyle her zaman adından söz ettirmeyi başarmıştır." dedi.

Ustaoğlu, geçtiğimiz yıllarda "Trabzon Günleri" kapsamında Ankara'da güzel etkinlikler icra edildiğini kaydederek, "Güzel sonuçlar elde edildi. Yine 18-21 Nisan'da yapılacak etkinlikle ilimiz her yönüyle dünyanın dört bir tarafından Ankara'ya gelecek katılımcılara tanıtılacak. Bir taraftan ilimizin tanıtımı yapılırken bir taraftan da sıla ile gurbetin buluştuğu bir ortam olacaktır." diye konuştu.

Etkinlikte emeği geçenlere teşekkür eden Ustaoğlu, yerel seçimlerde seçilen belediye başkanlarına da görevlerinde başarılar diledi.

 

TBMM Çevre Komisyonu Başkanı ve AK Parti Trabzon Milletvekili Muhammet Balta da Ankara'da düzenlenecek tanıtım günlerinde önümüzdeki yıllarda değişiklikler yapılması gerektiğini ifade ederek, "Geçmiş yıllarda Trabzon Günleri'ne gelen kişiler, bu yıl da neler olacağını biliyorlar. O nedenle seneye inşallah hep birlikte bir hazırlık yaparız. Bu faaliyet şehrimizin tanıtılmasında çok önemli. Bu konuda Ankara'da milletvekilleri olarak bizlerin de üzerine düşen her ne varsa yapmaya hazırız." dedi.

Balta, yerel seçimlerin Trabzon'da sorunsuz tamamlandığına vurgu yaparak, "Trabzon insanının beklediği projeleri hep beraber gerçekleştireceğiz. Şehrin milletvekilleri olarak hiçbir siyasi parti ayrımı gözetmeksizin milletimizin sandıkta takdiriyle beraber emanet verilen belediye başkanlarımızın emrinde olduğumuzu ve olacağımızı buradan söylemek isterim. Hepinize görevlerinizde başarılar diliyorum." dedi.

 

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ise her yıl Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen Trabzon Günleri'nin, fiziki yapısı nedeniyle önümüzdeki yıllarda başka bir mekanda yapılması gerektiğini söyledi.

 

İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu da Trabzon'un son 3 aylık turizm verilerini katılımcılarla paylaşırken, Trabzon Günleri'yle ilgili hazırlıkları da slayt eşliğinde sundu.

Valilikte yapılan toplantıya kaymakamlar, ilçe belediye başkanları ve kurum müdürleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.