Türkiye A Milli Takımın Arnavutluk ve Moldova maçları aday kadrosu açıklandı

Spor 15.03.2019 - 15:24, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Türkiye A Milli Takımın Arnavutluk ve Moldova maçları aday kadrosu açıklandı

A Milli Takımımızın 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde 22 Mart'ta deplasmanda Arnavutluk ve 25 Mart'ta Eskişehir'de Moldova ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu açıklandı.
Türkiye A Milli Takımın Arnavutluk ve Moldova maçları aday kadrosu açıklandı   A Milli Takımımızın 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde 22 Mart'ta deplasmanda Arnavutluk ve 25 Mart'ta Eskişehir'de Moldova ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu açıklandı.   A Milli Takım, 17 Mart Pazar günü saat 18.00'de Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak.   A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş tarafından belirlenen 28 kişilik kadroda şu futbolcular yer alıyor: Kaleciler Mert Günok (Medipol Başakşehir)  Muhammed Şengezer (Bursaspor)  Uğurcan Çakır (Trabzonspor)  Sinan Bolat (Royal Antwerp)  Savunma   Gökhan Gönül (Beşiktaş)  Zeki Çelik (LOSC Lille)  Çağlar Söyüncü (Leicester City)  Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf)  Merih Demiral (Sassuolo)  Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe)  Emre Taşdemir (Galatasaray)  Ozan Kabak (Stuttgart)    Orta saha  Deniz Türüç (Kayserispor)  Efecan Karaca (Aytemiz Alanyaspor)  Yusuf Yazıcı (Trabzonspor)  Dorukhan Toköz (Beşiktaş)  Emre Belözoğlu (Medipol Başakşehir)  İrfan Kahveci (Medipol Başakşehir)  Mahmut Tekdemir (Medipol Başakşehir)  Mehmet Topal (Fenerbahçe)  Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş)  Okay Yokuşlu (Celta Vigo)  Yunus Mallı (Wolfsburg)  Emre Kılınç (Demir Grup Sivasspor)  Güven Yalçın (Beşiktaş)  Hakan Çalhanoğlu (Milan)     Forvet   Burak Yılmaz (Beşiktaş)  Cenk Tosun (Everton)     A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, 18 Mart Pazartesi günü saat 14.30'da TFF tesislerinde bir basın toplantısı düzenleyecek. A Milliler de Arnavutluk ve Moldova maçlarının hazırlıklarına aynı gün saat 18.30'da yapacağı antrenmanla başlayacak.   A Milli Takım, 21 Mart'ta Arnavutluk karşılaşması için Türk Hava Yolları'na ait uçakla Tiran'a gidecek, daha sonra kara yoluyla maçın oynanacağı İşkodra kentine geçecek. Teknik Direktör Şenol Güneş, aynı gün bir milli futbolcu ile birlikte Loro Boriçi Stadyumu'nda saat 18.30'da bir basın toplantısı düzenleyecek. A Milliler, son çalışmasını toplantıyı takiben stadyumda saat 19.00'da yapacak.   Arnavutluk ile Türkiye arasında 22 Mart'ta oynanacak EURO 2020 grup eleme karşılaşması saat 20.45'te başlayacak ve TRT1'den naklen yayınlanacak.   A Milli Takım kafilesi, Eskişehir'de Moldova'yı konuk edeceği gruptaki ikinci maç için 23 Mart'ta İşkodra'dan Eskişehir'e geçecek. Ay-Yıldızlıların 24 Mart'ta gerçekleştirilecek Moldova maçı medya aktivitelerinin programı ilerleyen günlerde duyurulacak.   Eskişehir Yeni Stadyum'un ev sahipliği yapacağı Türkiye-Moldova mücadelesi, 25 Mart Pazartesi günü saat 20.00'de başlayacak ve TRT1'den canlı yayınlanacak. A Milliler, Moldova maçının ardından Eskişehir'den İstanbul'a dönecek.
A Milli Takımımızın 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde 22 Mart'ta deplasmanda Arnavutluk ve 25 Mart'ta Eskişehir'de Moldova ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu açıklandı.

Türkiye A Milli Takımın Arnavutluk ve Moldova maçları aday kadrosu açıklandı

 

A Milli Takımımızın 2020 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde 22 Mart'ta deplasmanda Arnavutluk ve 25 Mart'ta Eskişehir'de Moldova ile oynayacağı karşılaşmaların aday kadrosu açıklandı.

 

A Milli Takım, 17 Mart Pazar günü saat 18.00'de Riva'daki TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde toplanacak.

 

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş tarafından belirlenen 28 kişilik kadroda şu futbolcular yer alıyor:

Türkiye A Milli Takımın Arnavutluk ve Moldova maçları aday kadrosu açıklandı

Kaleciler

Mert Günok (Medipol Başakşehir)  Muhammed Şengezer (Bursaspor)  Uğurcan Çakır (Trabzonspor)  Sinan Bolat (Royal Antwerp)

 Savunma

  Gökhan Gönül (Beşiktaş)  Zeki Çelik (LOSC Lille)  Çağlar Söyüncü (Leicester City)  Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf)  Merih Demiral (Sassuolo)  Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe)  Emre Taşdemir (Galatasaray)  Ozan Kabak (Stuttgart)

 

 Orta saha

 Deniz Türüç (Kayserispor)  Efecan Karaca (Aytemiz Alanyaspor)  Yusuf Yazıcı (Trabzonspor)  Dorukhan Toköz (Beşiktaş)  Emre Belözoğlu (Medipol Başakşehir)  İrfan Kahveci (Medipol Başakşehir)  Mahmut Tekdemir (Medipol Başakşehir)  Mehmet Topal (Fenerbahçe)  Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş)  Okay Yokuşlu (Celta Vigo)  Yunus Mallı (Wolfsburg)  Emre Kılınç (Demir Grup Sivasspor)  Güven Yalçın (Beşiktaş)  Hakan Çalhanoğlu (Milan)

 

  Forvet

  Burak Yılmaz (Beşiktaş)  Cenk Tosun (Everton)

 

 

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, 18 Mart Pazartesi günü saat 14.30'da TFF tesislerinde bir basın toplantısı düzenleyecek. A Milliler de Arnavutluk ve Moldova maçlarının hazırlıklarına aynı gün saat 18.30'da yapacağı antrenmanla başlayacak.

 

A Milli Takım, 21 Mart'ta Arnavutluk karşılaşması için Türk Hava Yolları'na ait uçakla Tiran'a gidecek, daha sonra kara yoluyla maçın oynanacağı İşkodra kentine geçecek. Teknik Direktör Şenol Güneş, aynı gün bir milli futbolcu ile birlikte Loro Boriçi Stadyumu'nda saat 18.30'da bir basın toplantısı düzenleyecek. A Milliler, son çalışmasını toplantıyı takiben stadyumda saat 19.00'da yapacak.

 

Arnavutluk ile Türkiye arasında 22 Mart'ta oynanacak EURO 2020 grup eleme karşılaşması saat 20.45'te başlayacak ve TRT1'den naklen yayınlanacak.

 

A Milli Takım kafilesi, Eskişehir'de Moldova'yı konuk edeceği gruptaki ikinci maç için 23 Mart'ta İşkodra'dan Eskişehir'e geçecek. Ay-Yıldızlıların 24 Mart'ta gerçekleştirilecek Moldova maçı medya aktivitelerinin programı ilerleyen günlerde duyurulacak.

 

Eskişehir Yeni Stadyum'un ev sahipliği yapacağı Türkiye-Moldova mücadelesi, 25 Mart Pazartesi günü saat 20.00'de başlayacak ve TRT1'den canlı yayınlanacak. A Milliler, Moldova maçının ardından Eskişehir'den İstanbul'a dönecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.