Trabzon Devlet Tiyatrosu, Ben Ödüyorum ve Heidi oyunlarını sahneleyecek

Kültür-Sanat 14.03.2019 - 10:13, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon Devlet Tiyatrosu, Ben Ödüyorum ve Heidi oyunlarını sahneleyecek

Trabzon Devlet Tiyatrosu (TDT), "Ben Ödüyorum" ve "Heidi" oyunlarını izleyicilerin beğenisine sunacak.
Trabzon'da kültür sanat - Trabzon Devlet Tiyatrosu, "Ben Ödüyorum" ve "Heidi"oyunlarını sahneleyecek   TRABZON (AA) - Trabzon Devlet Tiyatrosu (TDT), "Ben Ödüyorum" ve "Heidi" oyunlarını izleyicilerin beğenisine sunacak. Yves Jamiaque'nin yazdığı, Hüseyin Mevsim'in çevirisini yaptığı, Vladlen Alexandrov'un yönettiği "Ben Ödüyorum"da, Ceyhun Gen, Elvan Saliha Karahasan, Emre Ön, Rümeysa Gülendam Sağlam, Ogün Kılıç, Ayşe Natır ve Elif Tuğçe Balaban rol alıyor. Yönetmen yardımcılığını Emre Ön, kostümlerini Fatma Sarıkurt, ışık tasarımını Nihat Bahar, müziklerini ise Kaan Uzuner'in yaptığı eser, bugün, yarın ve 16 Mart Cumartesi günü saat 20.00'de Haluk Ongan Sahnesi'nde tiyatroseverlerle buluşacak. - "Heidi" oyunu TDT ayrıca "Heidi" adlı çocuk oyununu da izleyicisiyle buluşturacak.  Johanna Spyri'nin yazdığı, Büşra Çalışkan ile Dilek Dalipler'in çevirisini yaptığı oyunun yönetmenliğini Ersin Ayhan üstleniyor. Oyun, 17 Mart'ta saat 15.00'de, 19 ve 20 Mart'ta saat 10.00'da Haluk Ongan Sahnesi'nde beğeniye sunulacak. - Sergi Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Güzel Sanatlar Galerisi'nde, Mizah Sanatı Derneği'nce 80 karikatür, 20 fotoğraf ve 8 parça 3 boyutlu satirik heykellerden oluşan "7'nci Görsel Mizahi Yapıtlar Sergisi" açılacak. Açılışı yarın saat 17.30'da gerçekleştirilecek sergi, 20 Mart'a kadar gezilebilecek.
Trabzon Devlet Tiyatrosu (TDT), "Ben Ödüyorum" ve "Heidi" oyunlarını izleyicilerin beğenisine sunacak.

Trabzon'da kültür sanat

- Trabzon Devlet Tiyatrosu, "Ben Ödüyorum" ve "Heidi"oyunlarını sahneleyecek

 

TRABZON (AA) - Trabzon Devlet Tiyatrosu (TDT), "Ben Ödüyorum" ve "Heidi" oyunlarını izleyicilerin beğenisine sunacak.

Yves Jamiaque'nin yazdığı, Hüseyin Mevsim'in çevirisini yaptığı, Vladlen Alexandrov'un yönettiği "Ben Ödüyorum"da, Ceyhun Gen, Elvan Saliha Karahasan, Emre Ön, Rümeysa Gülendam Sağlam, Ogün Kılıç, Ayşe Natır ve Elif Tuğçe Balaban rol alıyor.

Yönetmen yardımcılığını Emre Ön, kostümlerini Fatma Sarıkurt, ışık tasarımını Nihat Bahar, müziklerini ise Kaan Uzuner'in yaptığı eser, bugün, yarın ve 16 Mart Cumartesi günü saat 20.00'de Haluk Ongan Sahnesi'nde tiyatroseverlerle buluşacak.

- "Heidi" oyunu

TDT ayrıca "Heidi" adlı çocuk oyununu da izleyicisiyle buluşturacak. 

Johanna Spyri'nin yazdığı, Büşra Çalışkan ile Dilek Dalipler'in çevirisini yaptığı oyunun yönetmenliğini Ersin Ayhan üstleniyor.

Oyun, 17 Mart'ta saat 15.00'de, 19 ve 20 Mart'ta saat 10.00'da Haluk Ongan Sahnesi'nde beğeniye sunulacak.

- Sergi

Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Güzel Sanatlar Galerisi'nde, Mizah Sanatı Derneği'nce 80 karikatür, 20 fotoğraf ve 8 parça 3 boyutlu satirik heykellerden oluşan "7'nci Görsel Mizahi Yapıtlar Sergisi" açılacak.

Açılışı yarın saat 17.30'da gerçekleştirilecek sergi, 20 Mart'a kadar gezilebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.