Ekuban Trabzonspor farklı ve büyük bir külüp

Trabzonspor 13.03.2019 - 09:00, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Ekuban Trabzonspor farklı ve büyük bir külüp

Ekuban Trabzonspor farklı ve büyük bir külüp İngiltere takımı Leeds United'dan satın alma opsiyonu ile kiralanan Ekuban, Gana Milli Takımı'nın Kenya ile oynayacağı Afrika Uluslar Kupası eleme maçı kadrosuna çağrıldı. İlk kez Miilli takım daveti alan Ekuban, ülke basınına yaptığı açıklamada, "İngiltere'de de oynadım ancak böyle bir davet almadım. Trabzonspor'un farklı ve büyük bir kulüp olduğunu bir kez daha anladım" dedi.  

Ekuban Trabzonspor farklı ve büyük bir külüp

İngiltere takımı Leeds United'dan satın alma opsiyonu ile kiralanan Ekuban, Gana Milli Takımı'nın Kenya ile oynayacağı Afrika Uluslar Kupası eleme maçı kadrosuna çağrıldı. İlk kez Miilli takım daveti alan Ekuban, ülke basınına yaptığı açıklamada, "İngiltere'de de oynadım ancak böyle bir davet almadım. Trabzonspor'un farklı ve büyük bir kulüp olduğunu bir kez daha anladım" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.