Trabzon'da damadının yaraladığı kadın öldü

Asayiş 06.03.2019 - 16:49, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzon'da damadının yaraladığı kadın öldü

Trabzon'da Eşi ve kayınvalidesini yaralayan zanlı polise teslim oldu     TRABZON (AA) - Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bir kişi, eşi ile kayınvalidesini bıçak ve tabancayla yaraladı. A.D, kendisinden ayrılmak istediği öne sürülen eşi İ.D'nin, Erdoğdu Mahallesi Polis Orhan Çolak Sokağı'nda yaşayan annesi R.K'nin evine gitti. Pazar alışverişinden dönen R.K'yi takip eden A.D, ikametin girişinde kayınvalidesini, daha sonra da evdeki eşi İ.D'yi bıçak ve tabancayla yaraladı.  Silah seslerinin duyulması üzerine komşular, olayı polis ve sağlık ekiplerine bildirdi.  Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından R.K. ambulansla Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İ.D. ise Fatih Devlet Hastanesine kaldırıldı. R.K'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kaçan zanlı, kullandığı silahla polis ekiplerine teslim oldu. Trabzon'da damadının yaraladığı kadın öldü Trabzon'da damadının tabanca ve bıçakla yaraladığı kadın, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Ortahisar ilçesine bağlı Erdoğdu Mahallesi'ndeki evinin önünde damadı A.D. tarafından tabanca ve bıçakla yaralandıktan sonra Fatih Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Rabia K. (63) yaşamını yitirdi. A.D'nin aynı olayda yaraladığı ve kendisinden ayrılmak istediği öne sürülen eşi hemşire İ.D'nin tedavisi ise Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam ediyor. Olayın ardından teslim olan A.D'nin Trabzon Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri sürdürülüyor.   (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Trabzon'da Eşi ve kayınvalidesini yaralayan zanlı polise teslim oldu

 
 

TRABZON (AA) - Trabzon'un Ortahisar ilçesinde bir kişi, eşi ile kayınvalidesini bıçak ve tabancayla yaraladı.

A.D, kendisinden ayrılmak istediği öne sürülen eşi İ.D'nin, Erdoğdu Mahallesi Polis Orhan Çolak Sokağı'nda yaşayan annesi R.K'nin evine gitti.

Pazar alışverişinden dönen R.K'yi takip eden A.D, ikametin girişinde kayınvalidesini, daha sonra da evdeki eşi İ.D'yi bıçak ve tabancayla yaraladı. 

Silah seslerinin duyulması üzerine komşular, olayı polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. 

Olay yerindeki ilk müdahalenin ardından R.K. ambulansla Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi, İ.D. ise Fatih Devlet Hastanesine kaldırıldı.

R.K'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaçan zanlı, kullandığı silahla polis ekiplerine teslim oldu.

Trabzon'da damadının yaraladığı kadın öldü

Trabzon'da damadının tabanca ve bıçakla yaraladığı kadın, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Ortahisar ilçesine bağlı Erdoğdu Mahallesi'ndeki evinin önünde damadı A.D. tarafından tabanca ve bıçakla yaralandıktan sonra Fatih Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Rabia K. (63) yaşamını yitirdi.

A.D'nin aynı olayda yaraladığı ve kendisinden ayrılmak istediği öne sürülen eşi hemşire İ.D'nin tedavisi ise Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesinde devam ediyor.

Olayın ardından teslim olan A.D'nin Trabzon Emniyet Müdürlüğündeki işlemleri sürdürülüyor.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.