Erman Toroğlu'ndan Trabzonspor Galatasaray Hakemine Ohaa

Trabzonspor 10.02.2019 - 22:09, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Erman Toroğlu'ndan Trabzonspor Galatasaray Hakemine Ohaa

Erman Toroğlu'ndan Trabzonspor Galatasaray Hakemine Ohaa Erman Toroğlu güzel başlayan maça hakemin etki ettiğini söyleyip “Sana lan sana ne?” diye tepki gösterdi. “Bir tuhaflık var bir şey oluyor. Maçı sonuna kadar izledim. Trabzonsporlu futbolcuları tebrik ederim. Onların yerinde olsam farklı şeyler olurdu. Hakemin ahlak düzeyi dışında yönettiği maçta sakin durarak yüzüne vurdular. Pozisyonlar çok net. Acaba diyebileceğimiz yok. Maç güzel başladı ama hakem müdahalesi var. Sana ne lan sana ne? Galatasarayın jagne 30 dakikada 2 kere atılması lazım. Nagatamo küfür ediyor atılmıyor. Maçları adam gibi yönetin. Kimseden korkmayın.”dedi.   Toroğlu "Bu maçın hakem açısından tek bir yorumu var  ; Oha" ifadelerini kullandı..

Erman Toroğlu'ndan Trabzonspor Galatasaray Hakemine Ohaa

Erman Toroğlu güzel başlayan maça hakemin etki ettiğini söyleyip “Sana lan sana ne?” diye tepki gösterdi.

“Bir tuhaflık var bir şey oluyor. Maçı sonuna kadar izledim. Trabzonsporlu futbolcuları tebrik ederim. Onların yerinde olsam farklı şeyler olurdu. Hakemin ahlak düzeyi dışında yönettiği maçta sakin durarak yüzüne vurdular. Pozisyonlar çok net. Acaba diyebileceğimiz yok. Maç güzel başladı ama hakem müdahalesi var. Sana ne lan sana ne? Galatasarayın jagne 30 dakikada 2 kere atılması lazım. Nagatamo küfür ediyor atılmıyor. Maçları adam gibi yönetin. Kimseden korkmayın.”dedi.

 

Toroğlu "Bu maçın hakem açısından tek bir yorumu var  ; Oha" ifadelerini kullandı..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.