Burak ve Onur'un Kadro Dışı Kalma Gerekçeleri Açıklandı

Trabzonspor 13.11.2018 - 07:30, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Burak ve Onur'un Kadro Dışı Kalma Gerekçeleri Açıklandı

Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas telefonla bağlandığı Çay Tv canlı yayınında açıklamlarda bulundu
Burak ve Onur'un Kadro Dışı Kalma Gerekçeleri Açıklandı   (ONUR) KAPTANLIK SORUMLULUKLARINI YERİNE GETİRMEDİ   Kafkas, Kaptan Onur’un kaptanlık sorumluluklarını yerine getirmediğini belirterek, “Onur takım kaptanı olduğu için, kaptanlık sorumluluklarını yerine getirmediği doğrultusunda bir karar verdik. Bunun detaylarını söylemem doğru olmaz. Kaptan adı üstünde takımı toparlayan, enerjisini veren, yüzü gülen, takımı bir aile ortamına sokan, aidiyet duygusunu artıran demektir. Gerek yaşanan süreçlerden, gerek formsuzluktan olabilir, sebebi her neyse, bu sadece bu maçtan kaynaklanmıyor. Bu son noktaydı. Malatyaspor karşısındaki yenilgiyi kimsenin normal bir yenilgi olarak değerlendirmemesi gerekiyor. Anormal bir durum. Başkan ve arkadaşlar katıldı. Oy birliği ile bu kararı aldık.” şeklinde konuştu.   (Burak) HALA KENDİSİNİ HAKLI GÖRÜYOR   Burak Yılmaz’a geçtiğimiz hafta verilen para cezası sonrasında kendisi ile mejaneri aracılığı ile yapılan görüşmede bazı şeyler söylemiştik. Bunlardan biri de özür dilemesi. Bunları yapmadığı ve halen yaptığının haklı olduğunu düşündüğü için süresiz kadro dışı kalmasını uygun gördük.   TARAFTARLA DİYALOĞA GİRMESİNİ DOĞRU BULMUYORUZ   Onur’un kadro dışı kalmasında taraftarla yaşadığı tartışmada etkili oldu. Trabzonspor taraftarı her şartta takımın arkasında. Dolayısıyla hiçbir oyuncumuzun taraftarla böyle bir diyaloğa girmesini doğru bulmuyoruz. Hepsi bir süreç içerisinde değerlendirilmeli. Tek şu olayda veya bu olaydan dolayı yorumlamak doğru olmaz. Ama özetinde biz başkanlık sorumluluklarını yerine getiremediği başlığı altında kararımızı verdik.
Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas telefonla bağlandığı Çay Tv canlı yayınında açıklamlarda bulundu

Burak ve Onur'un Kadro Dışı Kalma Gerekçeleri Açıklandı

 

(ONUR) KAPTANLIK SORUMLULUKLARINI YERİNE GETİRMEDİ

 

Kafkas, Kaptan Onur’un kaptanlık sorumluluklarını yerine getirmediğini belirterek, “Onur takım kaptanı olduğu için, kaptanlık sorumluluklarını yerine getirmediği doğrultusunda bir karar verdik. Bunun detaylarını söylemem doğru olmaz. Kaptan adı üstünde takımı toparlayan, enerjisini veren, yüzü gülen, takımı bir aile ortamına sokan, aidiyet duygusunu artıran demektir. Gerek yaşanan süreçlerden, gerek formsuzluktan olabilir, sebebi her neyse, bu sadece bu maçtan kaynaklanmıyor. Bu son noktaydı. Malatyaspor karşısındaki yenilgiyi kimsenin normal bir yenilgi olarak değerlendirmemesi gerekiyor. Anormal bir durum. Başkan ve arkadaşlar katıldı. Oy birliği ile bu kararı aldık.” şeklinde konuştu.

 

(Burak) HALA KENDİSİNİ HAKLI GÖRÜYOR

 

Burak Yılmaz’a geçtiğimiz hafta verilen para cezası sonrasında kendisi ile mejaneri aracılığı ile yapılan görüşmede bazı şeyler söylemiştik. Bunlardan biri de özür dilemesi. Bunları yapmadığı ve halen yaptığının haklı olduğunu düşündüğü için süresiz kadro dışı kalmasını uygun gördük.

 

TARAFTARLA DİYALOĞA GİRMESİNİ DOĞRU BULMUYORUZ

 

Onur’un kadro dışı kalmasında taraftarla yaşadığı tartışmada etkili oldu. Trabzonspor taraftarı her şartta takımın arkasında. Dolayısıyla hiçbir oyuncumuzun taraftarla böyle bir diyaloğa girmesini doğru bulmuyoruz. Hepsi bir süreç içerisinde değerlendirilmeli. Tek şu olayda veya bu olaydan dolayı yorumlamak doğru olmaz. Ama özetinde biz başkanlık sorumluluklarını yerine getiremediği başlığı altında kararımızı verdik.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.