Trabzonspor’dan Milli Takımlara 9 Oyuncu Davet Edildi

Trabzonspor 05.10.2018 - 17:56, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor’dan Milli Takımlara 9 Oyuncu Davet Edildi

Trabzonspor’dan Milli Takımlara 9 Oyuncu Davet Edildi   Trabzonspor’dan Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür, Uğurcan Çakır, Esteban Alvarado, Juraj Kucka, Ogenyi Onazi, Filip Novak, Vahid Amiri ve Majid Hosseini’ye ülkelerinin milli takımlarından davet geldi.   Yusuf Yazıcı, Türkiye A Milli Takımımızın 11 Ekim'de Rize'de Bosna-Hersek'le oynayacağı özel maçın ve 14 Ekim'de Rusya'yla deplasmanda yapacağı UEFA Uluslar Ligi karşılaşmasının aday kadrosuna, Abdülkadir Ömür ve Uğurcan Çakır ise Ümit Milli Takımımızın 12 Ekim 2018 tarihinde Fransa U21 Milli Takımı ile Fransa'nın Rouen kentinde yapacağı hazırlık maçı ve 16 Ekim 2018 tarihinde Macaristan'ın Felcsut kentinde Macaristan U21 Takımı ile yapacağı 2019 U21 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçı aday kadrosuna davet edildi.

Trabzonspor’dan Milli Takımlara 9 Oyuncu Davet Edildi

 

Trabzonspor’dan Yusuf Yazıcı, Abdülkadir Ömür, Uğurcan Çakır, Esteban Alvarado, Juraj Kucka, Ogenyi Onazi, Filip Novak, Vahid Amiri ve Majid Hosseini’ye ülkelerinin milli takımlarından davet geldi.

 

Yusuf Yazıcı, Türkiye A Milli Takımımızın 11 Ekim'de Rize'de Bosna-Hersek'le oynayacağı özel maçın ve 14 Ekim'de Rusya'yla deplasmanda yapacağı UEFA Uluslar Ligi karşılaşmasının aday kadrosuna, Abdülkadir Ömür ve Uğurcan Çakır ise Ümit Milli Takımımızın 12 Ekim 2018 tarihinde Fransa U21 Milli Takımı ile Fransa'nın Rouen kentinde yapacağı hazırlık maçı ve 16 Ekim 2018 tarihinde Macaristan'ın Felcsut kentinde Macaristan U21 Takımı ile yapacağı 2019 U21 Avrupa Şampiyonası grup eleme maçı aday kadrosuna davet edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.