Meteoroloji’den Trabzon ve Çevre İller İçin Fırtına Uyarısı

Gündem 14.09.2018 - 14:53, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Meteoroloji’den Trabzon ve Çevre İller İçin Fırtına Uyarısı

Meteoroloji’den Trabzon ve Çevre İller İçin Fırtına Uyarısı Trabzon Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, rüzgarın bugün öğle saatlerinden itibaren Giresun, Trabzon ve Rize'nin güney kesimleri ile Gümüşhane, Bayburt çevrelerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (50-80 kilometre/saat) şeklinde esmesinin beklendiği belirtildi.   Yapılan açıklama Şu İfadeler yer verildi;   Doğu Kesimlerde Kuvvetli Rüzgar ve Fırtına Bekleniyor!   Beklenen Hadise Fırtına (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({ google_ad_client: "ca-pub-6169601410457476", enable_page_level_ads: true });   Beklendiği Yer Rüzgarın bugün öğle saatlerinden itibaren Sivas'ın doğu kesimleri; Giresun, Trabzon ve Rize'nin güney kesimleri; Erzincan, Gümüşhane, Bayburt, Tunceli, Malatya, Elazığ, Bingöl, Muş ve Erzurum çevrelerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (50-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden ağaç devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.   Başlama-Bitiş Zamanı 14.09.2018 12:00-14.09.2018 18:00   Hadisenin Şiddeti Fırtına   Oluşması Muhtemel Riskler Çatı Uçması - Ağaç veya Direklerin Devrilmesi - Ulaşımda Aksamalar

Meteoroloji’den Trabzon ve Çevre İller İçin Fırtına Uyarısı

Trabzon Meteoroloji 11. Bölge Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, rüzgarın bugün öğle saatlerinden itibaren Giresun, Trabzon ve Rize'nin güney kesimleri ile Gümüşhane, Bayburt çevrelerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (50-80 kilometre/saat) şeklinde esmesinin beklendiği belirtildi.

 

Yapılan açıklama Şu İfadeler yer verildi;

 

Doğu Kesimlerde Kuvvetli Rüzgar ve Fırtına Bekleniyor!

 

Beklenen Hadise

Fırtına

 

Beklendiği Yer

Rüzgarın bugün öğle saatlerinden itibaren Sivas'ın doğu kesimleri; Giresun, Trabzon ve Rize'nin güney kesimleri; Erzincan, Gümüşhane, Bayburt, Tunceli, Malatya, Elazığ, Bingöl, Muş ve Erzurum çevrelerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (50-80 km/saat) şeklinde esmesi beklendiğinden ağaç devrilmesi, çatı uçması, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

 

Başlama-Bitiş Zamanı

14.09.2018 12:00-14.09.2018 18:00

 

Hadisenin Şiddeti

Fırtına

 

Oluşması Muhtemel Riskler

Çatı Uçması - Ağaç veya Direklerin Devrilmesi - Ulaşımda Aksamalar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.