Trabzonspor’dan Kalafatoğlu’na Teşekkür Mesajı

Trabzonspor 10.09.2018 - 19:01, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor’dan Kalafatoğlu’na Teşekkür Mesajı

Trabzonspor’dan Kalafatoğlu’na Teşekkür Mesajı Trabzonspor Başkan yardımcısı Engin Kalafatoğlu’na özel mesaj yayımladı yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verildi; Kalafatoğlu’na teşekkür ederiz Bilindiği üzere, Trabzonspor Camiası, 2010-2011 sezonunda yapılan şike ve teşvikle mağdur edilmiştir. Camiamız; adalet, ülke sporu ve insanı için mücadelesini sürdürmektedir.   Bu bağlamda haklarımızı geri almak üzere başlattığımız mücadele İsviçre’de bulunan Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) nezdinde devam etmektedir.   Bu süreçte haklarımızın etkin bir şekilde savunulabilmesi amacıyla eski Başkan Yardımcımız Sayın Engin Kalafatoğlu, kulübümüze maddi destek vermektedir.   Sayın Kalafatoğlu’na bu örnek davranışından dolayı, kulübümüz ve camiamız adına teşekkür ederiz.

Trabzonspor’dan Kalafatoğlu’na Teşekkür Mesajı

Trabzonspor Başkan yardımcısı Engin Kalafatoğlu’na özel mesaj yayımladı yayınlanan mesajda şu ifadelere yer verildi;

Kalafatoğlu’na teşekkür ederiz

Bilindiği üzere, Trabzonspor Camiası, 2010-2011 sezonunda yapılan şike ve teşvikle mağdur edilmiştir. Camiamız; adalet, ülke sporu ve insanı için mücadelesini sürdürmektedir.

 

Bu bağlamda haklarımızı geri almak üzere başlattığımız mücadele İsviçre’de bulunan Spor Tahkim Mahkemesi (CAS) nezdinde devam etmektedir.

 

Bu süreçte haklarımızın etkin bir şekilde savunulabilmesi amacıyla eski Başkan Yardımcımız Sayın Engin Kalafatoğlu, kulübümüze maddi destek vermektedir.

 

Sayın Kalafatoğlu’na bu örnek davranışından dolayı, kulübümüz ve camiamız adına teşekkür ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.