Trabzonsporlu Eski Futbolcular Külübü Ziyaret Etti

Trabzonspor 06.09.2018 - 17:32, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonsporlu Eski Futbolcular Külübü Ziyaret Etti

Trabzonsporlu Eski Futbolcular Külübü Ziyaret Etti Trabzonspor’un Eski futbolcularından Necati Özçağlayan, Hüseyin Tok, Tolunay Kafkas, Hami Mandıralı, Lemi Çelik ve Hamdi Aslan yarın şehrimizde oynanacak olan Türkiye – Rusya maçını izlemek üzere Trabzon’a geldi.   Trabzonspor Kulübünü ziyaret eden eski futbolcular, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Teknik Direktör Ünal Karaman ve Hüseyin Çimşir’in yanı sıra Futbolcu İzleme Komitesi’nde görev yapan eski futbolculardan İhsan Derelioğlu ve Turgut Kural ile bir araya geldi.   Kısa süreli sohbetin ardından eski futbolcular, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve Teknik Direktörüm Ünal Karaman’a başarılar diledi.

Trabzonsporlu Eski Futbolcular Külübü Ziyaret Etti

Trabzonspor’un Eski futbolcularından Necati Özçağlayan, Hüseyin Tok, Tolunay Kafkas, Hami Mandıralı, Lemi Çelik ve Hamdi Aslan yarın şehrimizde oynanacak olan Türkiye – Rusya maçını izlemek üzere Trabzon’a geldi.

 

Trabzonspor Kulübünü ziyaret eden eski futbolcular, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Teknik Direktör Ünal Karaman ve Hüseyin Çimşir’in yanı sıra Futbolcu İzleme Komitesi’nde görev yapan eski futbolculardan İhsan Derelioğlu ve Turgut Kural ile bir araya geldi.

 

Kısa süreli sohbetin ardından eski futbolcular, Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu ve Teknik Direktörüm Ünal Karaman’a başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.