Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü

Trabzonspor 27.06.2018 - 22:22, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü       TRABZON (AA) - Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarına çift antrenmanla devam etti.   Bordo-mavili ekip, hazırlıklarını teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı sabah ve akşam antrenmanlarıyla sürdürdü.   Hayrettin Şiranlı Sahası'nda gerçekleştirilen antrenmanlarda futbolcular aerobik ve dayanaklılık çalışmaları gerçekleştirdi.   Kuvvet egzersizleriyle sona eren antrenmanları kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, futbol şube sorumlusu Haluk Şahin ve yönetim danışmanı Ali Kemal Denizci de izledi. Trabzonspor, hazırlıklarına yarın yapacağı çift antrenmanla devam edecek.

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü

 
 

 

TRABZON (AA) - Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarına çift antrenmanla devam etti.

 

Bordo-mavili ekip, hazırlıklarını teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı sabah ve akşam antrenmanlarıyla sürdürdü.

 

Hayrettin Şiranlı Sahası'nda gerçekleştirilen antrenmanlarda futbolcular aerobik ve dayanaklılık çalışmaları gerçekleştirdi.

 

Kuvvet egzersizleriyle sona eren antrenmanları kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, futbol şube sorumlusu Haluk Şahin ve yönetim danışmanı Ali Kemal Denizci de izledi.

Trabzonspor, hazırlıklarına yarın yapacağı çift antrenmanla devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.