Olcay Kapak Oldu

Ekonomi 10.05.2017 - 11:35, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Olcay Kapak Oldu

OLCAY, BORSA HABER'E KAPAK OLDU Trabzonspor'un yıldızlarından Olcay Şahan, Trabzon Ticaret Borsası'nın süreli yayın organı Borsa Haber Dergisi'nin son sayısına kapak oldu.
Trabzonspor'un yıldızlarından Olcay Şahan, Trabzon Ticaret Borsası'nın süreli yayın organı Borsa Haber Dergisi'nin son sayısına kapak oldu.  Olcay Şahan'ın, Türk fındığının tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla 6 yıl önce başlatılan "Trabzonspor'un Resmi Yiyeceği Finduk" kampanyası çerçevesinde tribündeki seyircilere fındık paketleri atarken çekilmiş fotoğrafı derginin ana kapağına kondu. TTB ve Trabzonspor'un işbirliğiyle 2009-2010 ve 2010-2011 sezonlarında uygulanan kampanyada özel poşetler içine konarak hazırlanmış fındık paketleri futbolcular tarafından iç ve dış saha maçlardan önce tribünlerdeki seyircilere atılmıştı. Uygulama, 5 sezon aradan sonra Süper Lig'in 25'inci haftasında Galatasaray ile yapılan maç ile tekrarlanmaya başlandı. Kampanyanın önümüzdeki sezonda bazı iç ve dış saha maçlarında sürdürülecek.
OLCAY, BORSA HABER'E KAPAK OLDU Trabzonspor'un yıldızlarından Olcay Şahan, Trabzon Ticaret Borsası'nın süreli yayın organı Borsa Haber Dergisi'nin son sayısına kapak oldu.

Trabzonspor'un yıldızlarından Olcay Şahan, Trabzon Ticaret Borsası'nın süreli yayın organı Borsa Haber Dergisi'nin son sayısına kapak oldu. 

Olcay Şahan'ın, Türk fındığının tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla 6 yıl önce başlatılan "Trabzonspor'un Resmi Yiyeceği Finduk" kampanyası çerçevesinde tribündeki seyircilere fındık paketleri atarken çekilmiş fotoğrafı derginin ana kapağına kondu.

TTB ve Trabzonspor'un işbirliğiyle 2009-2010 ve 2010-2011 sezonlarında uygulanan kampanyada özel poşetler içine konarak hazırlanmış fındık paketleri futbolcular tarafından iç ve dış saha maçlardan önce tribünlerdeki seyircilere atılmıştı.

Uygulama, 5 sezon aradan sonra Süper Lig'in 25'inci haftasında Galatasaray ile yapılan maç ile tekrarlanmaya başlandı. Kampanyanın önümüzdeki sezonda bazı iç ve dış saha maçlarında sürdürülecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.