Oryantirin Yarışmasında Ödüller Dağıtıldı

Genel 08.05.2017 - 20:00, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Oryantirin Yarışmasında Ödüller Dağıtıldı

Trabzon'da düzenlenen ilk oryantiring şampiyonasında dereceye giren yarışmacılara madalyaları verildi. Madalya töreninde başarılı yarışmacılara ödüllerini takdim eden Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Trabzon'un spor altyapısıyla her zaman olimpik sporlara hazır bir şehir olduğunu belirterek,"Trabzon'umuzun bir kez daha bu tür organizasyonlara ev sahipliği yapabileceğini gösterdik. Trabzon'umuz spor altyapısı itibarıyla her zaman olimpik sporlara hazır bir şehir. O nedenle Doğu Karadeniz Federasyonu Başkanımıza her zaman için bu yarışlara hazır olduğumuzu peşinen ifade etmek istiyorum." dedi
YARIŞMACILAR FAHRİ TURİZM ELÇİLERİMİZ Türkiye'nin 62 ilinden 1050 sporcunun yarışmaya katıldığını belirten Başkan Genç, "Ülkemizin 62 ilinden oryantiring şampiyonası için Ortahisar'ımıza teşrif eden yarışmacılarımıza, çok kıymetli federasyon başkan genel başkanına, genel  yardımcımıza ve bu projenin paydaşları olan İl Kültür Müdürlüğü'ne, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne bu güzel organizasyon için teşekkür ediyorum. Şehrimizde bu yarışmayı gerçekleştirdiğimiz için çok memnunuz. İnşallah şehrimizde tekrarını da yapmak nasip olur. Toplam 1050 sporcunun katıldığı yarışmayı şehrimizde başarıla yaptık. Trabzon'umuzun bir kez daha bu tür organizasyonlara ev sahipliği yapabileceğini de gösterdik. Trabzon'umuz spor altyapısı itibarıyla her zaman olimpik sporlara hazır bir şehir. O nedenle Doğu Karadeniz Federasyon Başkanımıza her zaman bu yarışlara hazır olduğumuzu peşinen ifade etmek istiyorum. 62 ilden şehrimize gelen sporcularımız ilimizin 62 ilde tanıtımı için fahri elçilerimiz oldu. Bu mükemmel bir zenginliktir. Bu yarışma ilçemize gelen 1050 sporcumuzun hepsini ödüle layık görüyorum. Hepsine çok çok teşekkür ediyorum." diye konuştu. GELECEĞİN SPORCULARI YETİŞECEK Yarışmacılara madalyalarını takdim eden Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu ise konuşmasında bu yarışmalara katılanların ilerde sporda başarılı bireyler olarak yer almaya başladığını belirterek, "Sayın belediye başkanımız kültür ve sanat faaliyetlerine olduğu gibi bu tür spor faaliyetlerine de yerel anlamda çok büyük destek vermekte. Bu konudaki hassasiyetinden dolayı da kendisine de teşekkür ediyorum. Biz de okullarımızda sportif faaliyetlerin yaygınlaşması anlamında çok büyük bir kampanya içerisindeyiz. Başladığımızda 9800 civarında olan lisanslı sporcu sayımız şu an itibarıyla 28000'i aşmış durumda. Önümüzdeki süreçte amacımız bu çok daha iyi rakamlara ulaştırmak. Hedefimiz okullarımızda en az bir öğrencimizin bir spor dalında başarılı olmasını sağlamak.  Ben bu güzel faaliyette emeği geçen herkesi kutluyorum." sözlerine yer verdi.   Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek, "Yarışmacılarımız, bölge parkurunu çok ciddi manada beğendiklerini söyledi. Çok güzel bir yarışma geçirdiklerini ifade ettiler. Biz de onların buradan mutlu olarak ayrılmalarından dolayı son derece memnununuz." sözlerine yer verdi.     Mağmat Bölgesinde yarışmanın 1. gününde 16 yaş A grubunda Rusumat 4  GSK Spor Külübü'nden Mustafa Ali Türkmenoğlu, 16 yaş kızlarda K16A Balıkesir Gençlik ve DSK'den Melisa Altıncı, Kızlar 16B kategorisinde Adım Gençlik ve SK'dan Ayşe Nur Arslan, Erkekler 40 yaş kategorisinde İstanbul Orıenteerıng SK-İOG Bülent Şahin, 40 yaş grubu bayanlarda İstenbul Orıenteerıng SK-İOG'den Cemile Usta elde etti. Yarışmanın bütün kategorilerinde yarışan sporcuların elde ettiği dereceler ve sıralamaları Türkiye Oryantiring Federasyonu'nun web sitesindeki yarışmalar bölümünden öğrenilebilir.          
Trabzon'da düzenlenen ilk oryantiring şampiyonasında dereceye giren yarışmacılara madalyaları verildi. Madalya töreninde başarılı yarışmacılara ödüllerini takdim eden Ortahisar Belediye Başkanı Av. Ahmet Metin Genç, Trabzon'un spor altyapısıyla her zaman olimpik sporlara hazır bir şehir olduğunu belirterek,"Trabzon'umuzun bir kez daha bu tür organizasyonlara ev sahipliği yapabileceğini gösterdik. Trabzon'umuz spor altyapısı itibarıyla her zaman olimpik sporlara hazır bir şehir. O nedenle Doğu Karadeniz Federasyonu Başkanımıza her zaman için bu yarışlara hazır olduğumuzu peşinen ifade etmek istiyorum." dedi

YARIŞMACILAR FAHRİ TURİZM ELÇİLERİMİZ

Türkiye'nin 62 ilinden 1050 sporcunun yarışmaya katıldığını belirten Başkan Genç, "Ülkemizin 62 ilinden oryantiring şampiyonası için Ortahisar'ımıza teşrif eden yarışmacılarımıza, çok kıymetli federasyon başkan genel başkanına, genel  yardımcımıza ve bu projenin paydaşları olan İl Kültür Müdürlüğü'ne, İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü'ne bu güzel organizasyon için teşekkür ediyorum. Şehrimizde bu yarışmayı gerçekleştirdiğimiz için çok memnunuz. İnşallah şehrimizde tekrarını da yapmak nasip olur. Toplam 1050 sporcunun katıldığı yarışmayı şehrimizde başarıla yaptık. Trabzon'umuzun bir kez daha bu tür organizasyonlara ev sahipliği yapabileceğini de gösterdik. Trabzon'umuz spor altyapısı itibarıyla her zaman olimpik sporlara hazır bir şehir. O nedenle Doğu Karadeniz Federasyon Başkanımıza her zaman bu yarışlara hazır olduğumuzu peşinen ifade etmek istiyorum. 62 ilden şehrimize gelen sporcularımız ilimizin 62 ilde tanıtımı için fahri elçilerimiz oldu. Bu mükemmel bir zenginliktir. Bu yarışma ilçemize gelen 1050 sporcumuzun hepsini ödüle layık görüyorum. Hepsine çok çok teşekkür ediyorum." diye konuştu.




GELECEĞİN SPORCULARI YETİŞECEK

Yarışmacılara madalyalarını takdim eden Ortahisar Kaymakamı Numan Hatipoğlu ise konuşmasında bu yarışmalara katılanların ilerde sporda başarılı bireyler olarak yer almaya başladığını belirterek, "Sayın belediye başkanımız kültür ve sanat faaliyetlerine olduğu gibi bu tür spor faaliyetlerine de yerel anlamda çok büyük destek vermekte. Bu konudaki hassasiyetinden dolayı da kendisine de teşekkür ediyorum. Biz de okullarımızda sportif faaliyetlerin yaygınlaşması anlamında çok büyük bir kampanya içerisindeyiz. Başladığımızda 9800 civarında olan lisanslı sporcu sayımız şu an itibarıyla 28000'i aşmış durumda. Önümüzdeki süreçte amacımız bu çok daha iyi rakamlara ulaştırmak. Hedefimiz okullarımızda en az bir öğrencimizin bir spor dalında başarılı olmasını sağlamak.  Ben bu güzel faaliyette emeği geçen herkesi kutluyorum." sözlerine yer verdi.

 

Trabzon Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek, "Yarışmacılarımız, bölge parkurunu çok ciddi manada beğendiklerini söyledi. Çok güzel bir yarışma geçirdiklerini ifade ettiler. Biz de onların buradan mutlu olarak ayrılmalarından dolayı son derece memnununuz." sözlerine yer verdi.  

 

Mağmat Bölgesinde yarışmanın 1. gününde 16 yaş A grubunda Rusumat 4  GSK Spor Külübü'nden Mustafa Ali Türkmenoğlu, 16 yaş kızlarda K16A Balıkesir Gençlik ve DSK'den Melisa Altıncı, Kızlar 16B kategorisinde Adım Gençlik ve SK'dan Ayşe Nur Arslan, Erkekler 40 yaş kategorisinde İstanbul Orıenteerıng SK-İOG Bülent Şahin, 40 yaş grubu bayanlarda İstenbul Orıenteerıng SK-İOG'den Cemile Usta elde etti. Yarışmanın bütün kategorilerinde yarışan sporcuların elde ettiği dereceler ve sıralamaları Türkiye Oryantiring Federasyonu'nun web sitesindeki yarışmalar bölümünden öğrenilebilir.          

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.