Ortahisar Belediyesi'nin Yeni Hizmet Binası İçin İmzalar Atıldı

Gündem 05.05.2017 - 14:14, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Ortahisar Belediyesi'nin Yeni Hizmet Binası İçin İmzalar Atıldı

Ortahisar Belediyesi'nin yeni hizmet binası yapım işini kazanan Hita Yapı Makine A.Ş ve Ali Türen Öztürk ortak girişimiyle Ortahisar Belediyesi arasında 'Hizmet Binası İnşaatı Yapım Sözleşmesi' imzalandı.
Ortahisar Belediyesi'nin yeni hizmet binası yapım işini kazanan Hita Yapı Makine A.Ş ve Ali Türen Öztürk ortak girişimiyle Ortahisar Belediyesi arasında 'Hizmet Binası İnşaatı Yapım Sözleşmesi' imzalandı. Sözleşmeyi, Ortahisar Belediyesi Başkanı Av. Ahmet Metin Genç ile ortak girişim adına Ali Türen Öztürk imzaladı. İhaleyi 39.158.000,00-TL karma teklif bedeliyle kazanan ortak girişim 20 ay sonra belediyeye projeyi anahtar teslimi yapacak. Sözleşmenin Ortahisar Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan belediye hizmet binası yapımı için son aşama olduğunu belirten Başkan Genç, sözleşmenin hem Trabzon'a hem de Ortahisar'a hayırlı olması dileğinde bulundu.  Projeyle birlikte Ortahisar'da Meydan Parkı'na eşdeğer yeni bir yaşam alanı oluşacağına vurgu yapan Başkan Genç, "Burada sadece bir belediye binası değil, aynı zamanda modern bir yaşam alanı, ticaret alanları, bir meydan ve konut alanları oluşturacağız. Kaymakamlık binamız da burada yapılacak. Projemizde modern bir şehrin en önemli vazgeçilmezlerinden olan yeşil alanlar da bol miktarda olacak. Bu projemizle birlikte vatandaşlarımıza daha rahat, daha kolay ve verimli bir şekilde hizmet etme imkanımız olacak. İlçemizin tam ortasında modern ve çağdaş bir cazibe merkezi ortaya çıkacak. Bu projemizde emeği geçen İçişleri Bakan Yardımcımız Sabahattin Öztürk'e, TOKİ Başkanı M. Ergün Turan'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Allah  Hayırlı, uğurlu eder İnşallah." Şeklinde konuşmasını tamamladı.  
Ortahisar Belediyesi'nin yeni hizmet binası yapım işini kazanan Hita Yapı Makine A.Ş ve Ali Türen Öztürk ortak girişimiyle Ortahisar Belediyesi arasında 'Hizmet Binası İnşaatı Yapım Sözleşmesi' imzalandı.

Ortahisar Belediyesi'nin yeni hizmet binası yapım işini kazanan Hita Yapı Makine A.Ş ve Ali Türen Öztürk ortak girişimiyle Ortahisar Belediyesi arasında 'Hizmet Binası İnşaatı Yapım Sözleşmesi' imzalandı. Sözleşmeyi, Ortahisar Belediyesi Başkanı Av. Ahmet Metin Genç ile ortak girişim adına Ali Türen Öztürk imzaladı. İhaleyi 39.158.000,00-TL karma teklif bedeliyle kazanan ortak girişim 20 ay sonra belediyeye projeyi anahtar teslimi yapacak. Sözleşmenin Ortahisar Belediyesi'nin vizyon projeleri arasında yer alan belediye hizmet binası yapımı için son aşama olduğunu belirten Başkan Genç, sözleşmenin hem Trabzon'a hem de Ortahisar'a hayırlı olması dileğinde bulundu.




 Projeyle birlikte Ortahisar'da Meydan Parkı'na eşdeğer yeni bir yaşam alanı oluşacağına vurgu yapan Başkan Genç, "Burada sadece bir belediye binası değil, aynı zamanda modern bir yaşam alanı, ticaret alanları, bir meydan ve konut alanları oluşturacağız. Kaymakamlık binamız da burada yapılacak. Projemizde modern bir şehrin en önemli vazgeçilmezlerinden olan yeşil alanlar da bol miktarda olacak. Bu projemizle birlikte vatandaşlarımıza daha rahat, daha kolay ve verimli bir şekilde hizmet etme imkanımız olacak. İlçemizin tam ortasında modern ve çağdaş bir cazibe merkezi ortaya çıkacak. Bu projemizde emeği geçen İçişleri Bakan Yardımcımız Sabahattin Öztürk'e, TOKİ Başkanı M. Ergün Turan'a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Allah  Hayırlı, uğurlu eder İnşallah." Şeklinde konuşmasını tamamladı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.