Teknik Direktör Ersun Yanal, Gençlerbirliği maçı sonrası açıklamaları

Trabzonspor 30.04.2017 - 10:25, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Teknik Direktör Ersun Yanal, Gençlerbirliği maçı sonrası açıklamaları

Teknik Direktör Ersun Yanal, Gençlerbirliği maçı sonrası açıklamaları; Aytemiz Alanyaspor ile sahamızda golsüz berabere kaldığımız maça benzer bir oyun oldu. Oyunun durduğu, rakibin oyunu yavaşlatmaya çalıştığı bölümde bizim oyunu hızlandıracak tutumu sağlamamız gerekiyordu. İlk yarıda eksik kaldığımız taraf buydu.
Teknik Direktör Ersun Yanal, Gençlerbirliği maçı sonrası açıklamaları; Aytemiz Alanyaspor ile sahamızda golsüz berabere kaldığımız maça benzer bir oyun oldu. Oyunun durduğu, rakibin oyunu yavaşlatmaya çalıştığı bölümde bizim oyunu hızlandıracak tutumu sağlamamız gerekiyordu. İlk yarıda eksik kaldığımız taraf buydu. Gelişen bir takımız. Her geçen gün bunun üstüne koymaya çalışıyoruz. İlk yarı 19 dakika oynandı. Bu oldukça düşük bir süre. Bu süreyi uzatacak tutumla, baskıyla rakibe karşı koymalıydık. Bir taraftan hakem yönetiminin biraz katkısı oldu ama buna tavır göstermeliydik. İkinci yarı zaman zaman bunu gösterdik; ancak sonlarda arttırmamız gerekiyordu. Kaçırdığımız goller oldu. En azından Trabzonspor taraftarının da beklentisi olan o coşkulu takımı kurmak ve geliştirmek yolunda iyi yol aldığımızı düşünüyorum. Rakip en az gol yiyen takımlardan bir tanesi. Biz de az gol yiyen bir takımız. Duran top haricinde pozisyon vermedik. Savunmayı iyi paylaştık. Öndeki becerimizi arttırmalıydık. Bunun artacağına, her zaman böyle olmayacağına inanıyorum. Oyuncularımızın çalışmaları ve çözümleri ileride oyuna skor olarak dönecektir. Okay Yokuşlu ilk yarıda sakatlığı nedeniyle devam edemedi. Hafif bir ağrısı vardı. Daha büyük sakatlığa neden olmaması için risk etmedik. Yarın dinlenecek pazartesi kontrolden sonra sonucu açıklayacağız.”
Teknik Direktör Ersun Yanal, Gençlerbirliği maçı sonrası açıklamaları; Aytemiz Alanyaspor ile sahamızda golsüz berabere kaldığımız maça benzer bir oyun oldu. Oyunun durduğu, rakibin oyunu yavaşlatmaya çalıştığı bölümde bizim oyunu hızlandıracak tutumu sağlamamız gerekiyordu. İlk yarıda eksik kaldığımız taraf buydu.

Teknik Direktör Ersun Yanal, Gençlerbirliği maçı sonrası açıklamaları;

Aytemiz Alanyaspor ile sahamızda golsüz berabere kaldığımız maça benzer bir oyun oldu. Oyunun durduğu, rakibin oyunu yavaşlatmaya çalıştığı bölümde bizim oyunu hızlandıracak tutumu sağlamamız gerekiyordu. İlk yarıda eksik kaldığımız taraf buydu.

Gelişen bir takımız. Her geçen gün bunun üstüne koymaya çalışıyoruz. İlk yarı 19 dakika oynandı. Bu oldukça düşük bir süre. Bu süreyi uzatacak tutumla, baskıyla rakibe karşı koymalıydık. Bir taraftan hakem yönetiminin biraz katkısı oldu ama buna tavır göstermeliydik. İkinci yarı zaman zaman bunu gösterdik; ancak sonlarda arttırmamız gerekiyordu.

Kaçırdığımız goller oldu. En azından Trabzonspor taraftarının da beklentisi olan o coşkulu takımı kurmak ve geliştirmek yolunda iyi yol aldığımızı düşünüyorum. Rakip en az gol yiyen takımlardan bir tanesi. Biz de az gol yiyen bir takımız. Duran top haricinde pozisyon vermedik. Savunmayı iyi paylaştık. Öndeki becerimizi arttırmalıydık. Bunun artacağına, her zaman böyle olmayacağına inanıyorum. Oyuncularımızın çalışmaları ve çözümleri ileride oyuna skor olarak dönecektir.

Okay Yokuşlu ilk yarıda sakatlığı nedeniyle devam edemedi. Hafif bir ağrısı vardı. Daha büyük sakatlığa neden olmaması için risk etmedik. Yarın dinlenecek pazartesi kontrolden sonra sonucu açıklayacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.