Muharrem Usta; Biz Tünelin Ucundaki Işığı Görebiliyorduk

Trabzonspor 25.04.2017 - 22:39, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Muharrem Usta; Biz Tünelin Ucundaki Işığı Görebiliyorduk

Trabzonspor Başkanı Usta ; biz tünelin ucundaki ışığı görebiliyorduk. İçeride çok kaliteli oyuncu sayısını artırdıkça, ahengi bozanları uzaklaştırdıkça, bütçe planlamamızı, ödemeleri düzgün yaptıkça, sözünüze güvenilir bir durum ortaya çıktıkça, çok ama çok çalıştıkça bir yerlere gelebiliyorsunuz."
Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Asbaşkanımız Ahmet Çubukçu, yönetim kurulu üyelerimiz Ali Rıza Egemen ve Özer Bayraktar, KTÜ Osman Turan Kongre Merkezi’nde düzenlenen Ahilik Paneli’ne katıldılar. Panelde ayrıca Trabzon Valisi Yücel Yavuz, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı-Müsteşar Yardımcısı İsmail Yücel, davetliler ve üniversite öğrencileri de yer aldı. Başkanımız Muharrem Usta, panel esnasında öğrencilerle tecrübelerini paylaştı. Usta, yaptığı konuşmada bilginin, çalışmanın, rekabetin, kendini keşfetmenin, kalitenin ve başarının önemi hakkında gençlere tavsiyelerde bulundu. Usta, yönetime seçildikleri dönemde Trabzonspor'un itibar sorununun olduğunu belirterek, “İlk seçildiğimizde itibar ve ekonomi sorunu hat safhada olan bir Trabzonspor ile karşı karşıya kalmıştık. Bunları ortadan kaldırabilmek için çok yoğun bir mücadele verdik. Şanssız dönemlerimiz oldu. Siz bir şey yapmak istediğinizde eğer zor duruma düşerseniz, işiniz çok daha zorlaşmaya başlar. Çünkü bir defa o konuma bir marka olarak düşmüşsünüz. Yarın daha iyi olacağının garantisi var mı? Niçin sizin sözünüze inansınlar? Bizler yeniden itibarınızı kazanmak için o bütün sorunları ortadan kaldırmak için uğraşırken size insanlar dışarıdan bakıp, “Hani burası düzelecekti, hani yeni yönetim seçmiştik, hani onlara güveniyorduk, onlar da bir şey yapamadı” şeklinde serzenişlerde bulunuyor" dedi. "Trabzonspor olarak uzun metrajlı bir filmin ilk bölümünü yaşadık" diyen Usta, "Hayatınız hep böyle olacak, iş hayatınız da böyle olacak. Biz Trabzonspor tarafından o uzun metrajlı filmin ilk bölümünü yaşadık. Ama filmin ikinci, üçüncü, dördüncü bölümleri de var. Biz yönetim olarak bunun da hesabını yapmış durumdayız. Ama seyredenlerden bazıları ilk bölümü gördükten sonra, 'Çok sıkıcı, bunaltıcı, tünelin ucunda hiç ışık yok, bu karanlık ne zamana kadar?” diyorlardı. Ancak biz tünelin ucundaki ışığı görebiliyorduk. İçeride çok kaliteli oyuncu sayısını artırdıkça, ahengi bozanları uzaklaştırdıkça, bütçe planlamamızı, ödemeleri düzgün yaptıkça, sözünüze güvenilir bir durum ortaya çıktıkça, çok ama çok çalıştıkça bir yerlere gelebiliyorsunuz." Usta, konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Göğsümüzü kabartarak Trabzonspor'un geleceğinin bugünden çok ama çok daha parlak olacağını söyleyebilirim. Geçen gün karşılaştığım bir beyefendiye hiç hayali olup olmadığını sorduğumda şunu söyledi: 'Kendimle ilgili bir hayalim yok ama Trabzonspor adına var: Yeniden şampiyonluklar.’ Biz bu bilinçle, bu kararlılıkla ne yaptığımızı bildiğimiz sürece, Trabzonspor'a ilişkin hayallerimiz gerçeğe kavuşacak.”  Muharrem Usta'nın yaptığı konuşma ile son bulan panelde katılımcılara plaket takdim edildi.
Trabzonspor Başkanı Usta ; biz tünelin ucundaki ışığı görebiliyorduk. İçeride çok kaliteli oyuncu sayısını artırdıkça, ahengi bozanları uzaklaştırdıkça, bütçe planlamamızı, ödemeleri düzgün yaptıkça, sözünüze güvenilir bir durum ortaya çıktıkça, çok ama çok çalıştıkça bir yerlere gelebiliyorsunuz."

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Asbaşkanımız Ahmet Çubukçu, yönetim kurulu üyelerimiz Ali Rıza Egemen ve Özer Bayraktar, KTÜ Osman Turan Kongre Merkezi’nde düzenlenen Ahilik Paneli’ne katıldılar. Panelde ayrıca Trabzon Valisi Yücel Yavuz, KTÜ Rektörü Prof. Dr. Süleyman Baykal, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı-Müsteşar Yardımcısı İsmail Yücel, davetliler ve üniversite öğrencileri de yer aldı. Başkanımız Muharrem Usta, panel esnasında öğrencilerle tecrübelerini paylaştı. Usta, yaptığı konuşmada bilginin, çalışmanın, rekabetin, kendini keşfetmenin, kalitenin ve başarının önemi hakkında gençlere tavsiyelerde bulundu.




Usta, yönetime seçildikleri dönemde Trabzonspor'un itibar sorununun olduğunu belirterek, “İlk seçildiğimizde itibar ve ekonomi sorunu hat safhada olan bir Trabzonspor ile karşı karşıya kalmıştık. Bunları ortadan kaldırabilmek için çok yoğun bir mücadele verdik. Şanssız dönemlerimiz oldu. Siz bir şey yapmak istediğinizde eğer zor duruma düşerseniz, işiniz çok daha zorlaşmaya başlar. Çünkü bir defa o konuma bir marka olarak düşmüşsünüz. Yarın daha iyi olacağının garantisi var mı? Niçin sizin sözünüze inansınlar? Bizler yeniden itibarınızı kazanmak için o bütün sorunları ortadan kaldırmak için uğraşırken size insanlar dışarıdan bakıp, “Hani burası düzelecekti, hani yeni yönetim seçmiştik, hani onlara güveniyorduk, onlar da bir şey yapamadı” şeklinde serzenişlerde bulunuyor" dedi.

"Trabzonspor olarak uzun metrajlı bir filmin ilk bölümünü yaşadık" diyen Usta, "Hayatınız hep böyle olacak, iş hayatınız da böyle olacak. Biz Trabzonspor tarafından o uzun metrajlı filmin ilk bölümünü yaşadık. Ama filmin ikinci, üçüncü, dördüncü bölümleri de var. Biz yönetim olarak bunun da hesabını yapmış durumdayız. Ama seyredenlerden bazıları ilk bölümü gördükten sonra, 'Çok sıkıcı, bunaltıcı, tünelin ucunda hiç ışık yok, bu karanlık ne zamana kadar?” diyorlardı. Ancak biz tünelin ucundaki ışığı görebiliyorduk. İçeride çok kaliteli oyuncu sayısını artırdıkça, ahengi bozanları uzaklaştırdıkça, bütçe planlamamızı, ödemeleri düzgün yaptıkça, sözünüze güvenilir bir durum ortaya çıktıkça, çok ama çok çalıştıkça bir yerlere gelebiliyorsunuz."




Usta, konuşmasına şu sözlerle devam etti: “Göğsümüzü kabartarak Trabzonspor'un geleceğinin bugünden çok ama çok daha parlak olacağını söyleyebilirim. Geçen gün karşılaştığım bir beyefendiye hiç hayali olup olmadığını sorduğumda şunu söyledi: 'Kendimle ilgili bir hayalim yok ama Trabzonspor adına var: Yeniden şampiyonluklar.’ Biz bu bilinçle, bu kararlılıkla ne yaptığımızı bildiğimiz sürece, Trabzonspor'a ilişkin hayallerimiz gerçeğe kavuşacak.”

 Muharrem Usta'nın yaptığı konuşma ile son bulan panelde katılımcılara plaket takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.