TRABZONSPOR ANTALYA'YA HAZIR

Trabzonspor 21.04.2017 - 15:02, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

TRABZONSPOR ANTALYA'YA HAZIR

Trabzonspor Antalyaspor Hazırlıklarını bugün yaptığı antremanla tamamladı.Bu karşılaşma Avrupa Kupaları için çok büyük önem taşıyor.
Trabzonspor Antalyaspor Hazırlıklarını bugün yaptığı antremanla tamamladı.Avrupa Kupaları için çok büyük önem taşıyan bu maçtan galibiyetle ayrılarak yoluna emin adımlarla ilerlemek istiyor, ayrıca yeni bir seri başlangıcı olması bakımından maça oldukça önem veriyor. 22.04.2017 Cumartei günü saat 19:00 da başlayacak olan karşılaşmayı Yaşar Kemal Uğurlu Yönetecek. t
Trabzonspor Antalyaspor Hazırlıklarını bugün yaptığı antremanla tamamladı.Bu karşılaşma Avrupa Kupaları için çok büyük önem taşıyor.

Trabzonspor Antalyaspor Hazırlıklarını bugün yaptığı antremanla tamamladı.Avrupa Kupaları için çok büyük önem taşıyan bu




maçtan galibiyetle ayrılarak yoluna emin adımlarla ilerlemek istiyor, ayrıca yeni bir seri başlangıcı olması bakımından maça oldukça önem veriyor.




22.04.2017 Cumartei günü saat 19:00 da başlayacak olan karşılaşmayı Yaşar Kemal Uğurlu Yönetecek. t

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.