TRABZON'A YENİ UÇAK SEFERLERİ MÜJDESİ

Gündem 07.04.2017 - 11:06, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

TRABZON'A YENİ UÇAK SEFERLERİ MÜJDESİ

TRABZON, TTSO – Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon’un turizm yönünden bağlantılı olduğu ülkelere yapılan direkt seferlerin artırılması için olumlu gelişmeler olduğunu söyledi. Hacısalihoğlu, “Önümüzdeki günlerde THY’nin Cezayir – Trabzon ve Air Arabia’nın Dubai - Trabzon tarifeli seferleri başlayacak. THY, Kuveyt, Riyad ve Cidde direkt seferlerini zaten 2017 yaz tarifesine almıştı. Ayrıca Trabzon – KKTC seferleri konusunda da çalışma yapılıyor” dedi.
 TRABZON, TTSO – Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon’un turizm yönünden bağlantılı olduğu ülkelere yapılan direkt seferlerin artırılması için olumlu gelişmeler olduğunu söyledi. Hacısalihoğlu, “Önümüzdeki günlerde THY’nin Cezayir – Trabzon ve Air Arabia’nın Dubai - Trabzon tarifeli seferleri başlayacak. THY, Kuveyt, Riyad ve Cidde direkt seferlerini zaten 2017 yaz tarifesine almıştı. Ayrıca Trabzon – KKTC seferleri konusunda da çalışma yapılıyor” dedi.   THY GENEL MÜDÜRÜ İLE GÖRÜŞME   TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Türk Hava Yolları Genel Müdürü İlker Aycı ile yaptığı görüşmede, Trabzon’un direkt seferlerle daha çok ülke ve şehre bağlanması konusunun gündeme geldiğini söyledi. Hacısalihoğlu, “THY Genel Müdürümüz ile görüşme fırsatımız oldu. KKTC – Trabzon uçak seferlerinin başlatılması gündemdeydi. Bu konu üzerinde kendilerinin de çalıştıklarını bize ilettiler. Zaten daha önce konuyu aktardığımız bakanımızın da bu konuda desteği var. Nasıl Körfez ülkelerindeki insanlar kendi yaşadıkları ortamdan daha soğuk iklime tatile gidiyorsa, Kıbrıs’taki insanları da buraya çekebiliriz. Zaten eskiden direkt uçuşlar vardı. Sanırım önümüzdeki günlerde yeniden başlayacak” dedi.   TRABZON – CEZAYİR SEFERLERİ BAŞLIYOR   Özellikle Trabzon’dan daha sıcak iklimdeki ülkelerde tanıtım faaliyetlerini yoğunlaştırdıklarını, bu doğrultuda Afrika ülkeleri ve Endonezya gibi Uzakdoğu ülkelerinde çalışma yaptıklarını belirten Başkan Hacısalihoğlu, şunları söyledi:   “Önümüzdeki günlerde THY’nin Cezayir – Trabzon tarifeli seferleri başlayacak. Acentelerimizin dikkatini bu konuya çekmek istiyoruz. Trabzon’un farklı iklimlerden turist çekebileceği düşüncesiyle bu çalışmaları yapıyoruz. Suudi Arabistan üzerinde biraz daha fazla durmamız gerekiyor. Nüfusun yüzde 80’i her yıl yurtdışına çıkıyormuş. Trabzon’a alışıklar ve burayı seviyorlar. Onlara karşı ilgi de burada gayet iyi. Suudi Arabistan bölgesinde tanıtım çalışmalarını yoğunlaştıracağız. THY zaten haftada 5 gün Kuveyt – Trabzon, 4 gün Riyad – Trabzon, 3 gün Cidde – Trabzon karşılıklı seferlerini 2017 yaz tarifesine koydu.”   DUBAİ – TRABZON DİREKT UÇUŞLARI TİCARİ YÖNDEN ÖNEMLİ   TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Air Arabia’nın Dubai Al Sharjah’tan da Trabzon’a direkt uçuşları başlatacağını belirterek, “Bu da bize göre çok önemli bir haber. İşadamlarının oraya gidip gelmesi sadece turizm değil ticari yönden de gelişme sağlayacaktır” dedi.   “YENİ HATLARLA İLGİLİ TALEPLERİMİZ OLDU”   Başkan Hacısalihoğlu, THY Genel Müdürü ile yaptıkları görüşmede, yeni hatlarla ilgili taleplerde de bulunduklarını belirterek, “THY’nin Sochi, Krasnodar, Tahran, Tiflis ve Bakü’den Trabzon’a direkt sefer koyulması konusunda çalışma yapmasını talep ettik. Bu bölgelerden geçmişte Trabzon’a direkt seferler vardı. Bu hatların yeniden canlandırılmasının turizme ve ekonomiye katkı sağlayacağına inanıyoruz” diye konuştu.
TRABZON, TTSO – Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon’un turizm yönünden bağlantılı olduğu ülkelere yapılan direkt seferlerin artırılması için olumlu gelişmeler olduğunu söyledi. Hacısalihoğlu, “Önümüzdeki günlerde THY’nin Cezayir – Trabzon ve Air Arabia’nın Dubai - Trabzon tarifeli seferleri başlayacak. THY, Kuveyt, Riyad ve Cidde direkt seferlerini zaten 2017 yaz tarifesine almıştı. Ayrıca Trabzon – KKTC seferleri konusunda da çalışma yapılıyor” dedi.

 TRABZON, TTSO – Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Trabzon’un turizm yönünden bağlantılı olduğu ülkelere yapılan direkt seferlerin artırılması için olumlu gelişmeler olduğunu söyledi. Hacısalihoğlu, “Önümüzdeki günlerde THY’nin Cezayir – Trabzon ve Air Arabia’nın Dubai - Trabzon tarifeli seferleri başlayacak. THY, Kuveyt, Riyad ve Cidde direkt seferlerini zaten 2017 yaz tarifesine almıştı. Ayrıca Trabzon – KKTC seferleri konusunda da çalışma yapılıyor” dedi.

 

THY GENEL MÜDÜRÜ İLE GÖRÜŞME

 

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Türk Hava Yolları Genel Müdürü İlker Aycı ile yaptığı görüşmede, Trabzon’un direkt seferlerle daha çok ülke ve şehre bağlanması konusunun gündeme geldiğini söyledi. Hacısalihoğlu, “THY Genel Müdürümüz ile görüşme fırsatımız oldu. KKTC – Trabzon uçak seferlerinin başlatılması gündemdeydi. Bu konu üzerinde kendilerinin de çalıştıklarını bize ilettiler. Zaten daha önce konuyu aktardığımız bakanımızın da bu konuda desteği var. Nasıl Körfez ülkelerindeki insanlar kendi yaşadıkları ortamdan daha soğuk iklime tatile gidiyorsa, Kıbrıs’taki insanları da buraya çekebiliriz. Zaten eskiden direkt uçuşlar vardı. Sanırım önümüzdeki günlerde yeniden başlayacak” dedi.

 

TRABZON – CEZAYİR SEFERLERİ BAŞLIYOR

 

Özellikle Trabzon’dan daha sıcak iklimdeki ülkelerde tanıtım faaliyetlerini yoğunlaştırdıklarını, bu doğrultuda Afrika ülkeleri ve Endonezya gibi Uzakdoğu ülkelerinde çalışma yaptıklarını belirten Başkan Hacısalihoğlu, şunları söyledi:

 

“Önümüzdeki günlerde THY’nin Cezayir – Trabzon tarifeli seferleri başlayacak. Acentelerimizin dikkatini bu konuya çekmek istiyoruz. Trabzon’un farklı iklimlerden turist çekebileceği düşüncesiyle bu çalışmaları yapıyoruz. Suudi Arabistan üzerinde biraz daha fazla durmamız gerekiyor. Nüfusun yüzde 80’i her yıl yurtdışına çıkıyormuş. Trabzon’a alışıklar ve burayı seviyorlar. Onlara karşı ilgi de burada gayet iyi. Suudi Arabistan bölgesinde tanıtım çalışmalarını yoğunlaştıracağız. THY zaten haftada 5 gün Kuveyt – Trabzon, 4 gün Riyad – Trabzon, 3 gün Cidde – Trabzon karşılıklı seferlerini 2017 yaz tarifesine koydu.”

 

DUBAİ – TRABZON DİREKT UÇUŞLARI TİCARİ YÖNDEN ÖNEMLİ

 

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Air Arabia’nın Dubai Al Sharjah’tan da Trabzon’a direkt uçuşları başlatacağını belirterek, “Bu da bize göre çok önemli bir haber. İşadamlarının oraya gidip gelmesi sadece turizm değil ticari yönden de gelişme sağlayacaktır” dedi.

 

“YENİ HATLARLA İLGİLİ TALEPLERİMİZ OLDU”

 

Başkan Hacısalihoğlu, THY Genel Müdürü ile yaptıkları görüşmede, yeni hatlarla ilgili taleplerde de bulunduklarını belirterek, “THY’nin Sochi, Krasnodar, Tahran, Tiflis ve Bakü’den Trabzon’a direkt sefer koyulması konusunda çalışma yapmasını talep ettik. Bu bölgelerden geçmişte Trabzon’a direkt seferler vardı. Bu hatların yeniden canlandırılmasının turizme ve ekonomiye katkı sağlayacağına inanıyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.