Hayalim Bordo Mavi

Kültür-Sanat 17.03.2017 - 08:02, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Hayalim Bordo Mavi

Hayalim Bordo Mavi Tiyatrosu
Hayalim Bordo Mavi Trabzonspor Külübü Başkanı Muharrem Usta, Trabzonspor Kulubü Gençlik Geliştirme Merkezi tarafından organize edilen, “Hayalim Bordo Mavi” adlı tiyatro gösterisini ilköğretim okulu öğrencileriyle birlikte izledi. Kadir Özcan Gençlik Geliştirme Merkezi'ne gelen ilköğretim okulu öğrencilerini kapıda karşılayan Muharrem Usta, çocuklarla kısa süre sohbet etti. Minik öğrencilerin arasında tiyatro oyununu izledikten sonra kürsüye gelerek konuşma yaptı. Muharrem Usta, şu ifadeleri kullandı: “Çocuklar inanın bu tiyatroda sizden daha çok heyecanlandım. Duygulandım hatta gözlerimden ufak ufak yaş geldi. Çünkü Trabzon çok önemli bir şehirdir. Trabzonspor sizin itici gücünüzdür. Trabzonspor başarılı olduğunda sizler daha güçlü olacaksınız. Sizler bu ülkeyi şekillendirecek olan geleceğimizsiniz. Ben de sizin gibi bu sıralardan geçtim. Bu şehirde, köyde ilkokul okudum. Benim hayalim doktor olmaktı, oldum. Kulak, burun, boğaz doktoru olmak istiyordum, oldum. Gençler, ülkemize katkı yapmak için çok çalışmalıyız. Hastaneler kurdum ve sonra Trabzonspor’a başkan oldum. Trabzonspor başkanı olarak sorumluluklarım var. Birlikte bu takımı yeniden şampiyon olduğu günlere çevireceğiz. Sizden aldığımız güçle takımımızı yeniden şampiyonluklara taşıyacağız. Yarın Galatasaray ile maçımız var. 41 bin 461 kişilik stadımız var ve Galatasaray maçı öncesi biletler tükenmek üzere. Sadece 750 bilet kaldı. Yarın Trabzon’da büyük bir şölen var. Muhteşem bir stat, 41 bin kişilik taraftar arkamızda ve güvendiğimiz bir takım var. Bu taraftarın 10 bin kişisi şehir dışından geldi. Gelen bu insanlar şehre ekonomik anlamda da katkı sağlayacak. Yani Trabzonspor sadece bir spor kulübü değil. Ayrıca şehrimize katkı sağlayan büyük bir camia. Trabzonspor futboldan daha öte bir kulüptür. Futbol da sadece futbol değildir. Bizi bugün buraya getiren Bordo Mavidir. Bordo Maviyi ve Trabzonspor’u bugüne getirenlere, emek veren herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Trabzonspor’a emek verip aramızdan ayrılanlara da, ‘Allah rahmet eylesin’ diyoruz. Futbol bir cazibedir. Ama biz futbolun yanında temel ahlaki ilkeleri konuştuk. Sporun Fair-Play dediğimiz biz ruhu var. Spor sayesinde burada konuştuğumuz temel ilkeleri sakın unutmayın. Unutursanız Bordo Maviye ihanet etmiş oluruz.” Muharrem Usta etkinlik sonunda, minik öğrencilerle fotoğraf çekilip, Trabzonspor posterlerini dağıttı.
Hayalim Bordo Mavi Tiyatrosu

Hayalim Bordo Mavi

Trabzonspor Külübü Başkanı Muharrem Usta, Trabzonspor Kulubü Gençlik Geliştirme Merkezi tarafından organize edilen, “Hayalim Bordo Mavi” adlı tiyatro gösterisini ilköğretim okulu öğrencileriyle birlikte izledi.

Kadir Özcan Gençlik Geliştirme Merkezi'ne gelen ilköğretim okulu öğrencilerini kapıda karşılayan Muharrem Usta, çocuklarla kısa süre sohbet etti. Minik öğrencilerin arasında tiyatro oyununu izledikten sonra kürsüye gelerek konuşma yaptı.

Muharrem Usta, şu ifadeleri kullandı:

“Çocuklar inanın bu tiyatroda sizden daha çok heyecanlandım. Duygulandım hatta gözlerimden ufak ufak yaş geldi. Çünkü Trabzon çok önemli bir şehirdir. Trabzonspor sizin itici gücünüzdür. Trabzonspor başarılı olduğunda sizler daha güçlü olacaksınız. Sizler bu ülkeyi şekillendirecek olan geleceğimizsiniz. Ben de sizin gibi bu sıralardan geçtim. Bu şehirde, köyde ilkokul okudum. Benim hayalim doktor olmaktı, oldum. Kulak, burun, boğaz doktoru olmak istiyordum, oldum. Gençler, ülkemize katkı yapmak için çok çalışmalıyız. Hastaneler kurdum ve sonra Trabzonspor’a başkan oldum. Trabzonspor başkanı olarak sorumluluklarım var. Birlikte bu takımı yeniden şampiyon olduğu günlere çevireceğiz. Sizden aldığımız güçle takımımızı yeniden şampiyonluklara taşıyacağız.

Yarın Galatasaray ile maçımız var. 41 bin 461 kişilik stadımız var ve Galatasaray maçı öncesi biletler tükenmek üzere. Sadece 750 bilet kaldı. Yarın Trabzon’da büyük bir şölen var. Muhteşem bir stat, 41 bin kişilik taraftar arkamızda ve güvendiğimiz bir takım var. Bu taraftarın 10 bin kişisi şehir dışından geldi. Gelen bu insanlar şehre ekonomik anlamda da katkı sağlayacak. Yani Trabzonspor sadece bir spor kulübü değil. Ayrıca şehrimize katkı sağlayan büyük bir camia. Trabzonspor futboldan daha öte bir kulüptür. Futbol da sadece futbol değildir.

Bizi bugün buraya getiren Bordo Mavidir. Bordo Maviyi ve Trabzonspor’u bugüne getirenlere, emek veren herkese şükranlarımızı sunuyoruz. Trabzonspor’a emek verip aramızdan ayrılanlara da, ‘Allah rahmet eylesin’ diyoruz. Futbol bir cazibedir. Ama biz futbolun yanında temel ahlaki ilkeleri konuştuk. Sporun Fair-Play dediğimiz biz ruhu var. Spor sayesinde burada konuştuğumuz temel ilkeleri sakın unutmayın. Unutursanız Bordo Maviye ihanet etmiş oluruz.”

Muharrem Usta etkinlik sonunda, minik öğrencilerle fotoğraf çekilip, Trabzonspor posterlerini dağıttı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.