Anadolu İmam-Hatip Lisesi Öğrencilerine Tablet Dağıtıldı

Eğitim 16.03.2017 - 09:37, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Anadolu İmam-Hatip Lisesi Öğrencilerine Tablet Dağıtıldı

Trabzon valisi Yücel YAVUZ ve Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır AKTAŞ, Dursun Ali Kurt Anadolu İmam-Hatip Lisesinde Öğrencilere Tablet Dağıttı.   Trabzon Valisi Yücel YAVUZ ve İl Milli Eğitim Müdürü Hızır AKTAŞ, Ortahisar Dursun Ali Kurt Anadolu İmam-Hatip Lisesini ziyaret ederek 9. sınıf öğrencileriyle bir süre sohbet etti ve ardından öğrencilere, Müdürlüğümüz tarafından tedarik edilen 68 adet tablet bilgisayarın dağıtımı gerçekleştirildi.

Trabzon valisi Yücel YAVUZ ve Trabzon İl Milli Eğitim Müdürü Hızır AKTAŞ, Dursun Ali Kurt Anadolu İmam-Hatip Lisesinde Öğrencilere Tablet Dağıttı.

 

Trabzon Valisi Yücel YAVUZ ve İl Milli Eğitim Müdürü Hızır AKTAŞ, Ortahisar Dursun Ali Kurt Anadolu İmam-Hatip Lisesini ziyaret ederek 9. sınıf öğrencileriyle bir süre sohbet etti ve ardından öğrencilere, Müdürlüğümüz tarafından tedarik edilen 68 adet tablet bilgisayarın dağıtımı gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.