Küçük Yazarlar Vali Yücel Yavuz’u Ziyaret Etti

Kültür-Sanat 15.03.2017 - 09:24, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Küçük Yazarlar Vali Yücel Yavuz’u Ziyaret Etti

Ülkü İlköğretim Okulunun 31 Küçük Yazarı Vali Yavuz’a Projelerini Anlattı
Trabzon İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Küçük Yazarlar projesi kapsamında Ortahisar Ülkü İlköğretim ilkokulu öğretmen ve öğrencileri Vali Yücel Yavuz’u ziyaret etti.   Proje hakkında öğretmen ve öğrencilerden bilgi alan Vali  Yücel Yavuz  projeye katılımlarından dolayı çocukları  ve öğretmenleri tebrik etti.   Çocuklarla sohbet edip onların sorularını yanıtlayan Vali Yücel Yavuz “İyi hikayeler yazmanız için çok kitap okumanız gerekiyor. Siz yeterki çok çalışın. Çalışırsanız mutlaka onun karşılığını alacaksınız. Önce kendi değerlerinizi öğrenip sonra da ilgi alanlarınıza yönelmelisiniz.  Kendi değerlerinizi bilirseniz ailenize, ülkenize faydalı birer birey olursunuz. Sizler geleceğin büyüklerisiniz. Sizlere güveniyoruz. Hiçbir zaman çalışmayı,üretmeyi bırakmayınız” şeklinde konuştu.   Küçük Yazarlar projesinin 2013 yılından itibaren yürütüldüğünü belirten Trabzon İl Halk Kütüphanesi Müdürü Ahmet Emin Akgün " Proje kapsamında  çocuklarımız hikaye, şiir yazıp karikatür çiziyor. Onları yazarlarla buluşturuyoruz. Projemiz örnek bir proje olarak bir çok ilde uygulanıyor. 27 Mart Kütüphaneler haftasında çocukların eserlerinden oluşan kitaplarını dağıtacağız” dedi. 
Ülkü İlköğretim Okulunun 31 Küçük Yazarı Vali Yavuz’a Projelerini Anlattı
Trabzon İl Halk Kütüphanesi Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Küçük Yazarlar projesi kapsamında Ortahisar Ülkü İlköğretim ilkokulu öğretmen ve öğrencileri Vali Yücel Yavuz’u ziyaret etti.
 
Proje hakkında öğretmen ve öğrencilerden bilgi alan Vali  Yücel Yavuz  projeye katılımlarından dolayı çocukları  ve öğretmenleri tebrik etti.
 
Çocuklarla sohbet edip onların sorularını yanıtlayan Vali Yücel Yavuz “İyi hikayeler yazmanız için çok kitap okumanız gerekiyor. Siz yeterki çok çalışın. Çalışırsanız mutlaka onun karşılığını alacaksınız. Önce kendi değerlerinizi öğrenip sonra da ilgi alanlarınıza yönelmelisiniz.  Kendi değerlerinizi bilirseniz ailenize, ülkenize faydalı birer birey olursunuz. Sizler geleceğin büyüklerisiniz. Sizlere güveniyoruz. Hiçbir zaman çalışmayı,üretmeyi bırakmayınız” şeklinde konuştu.
 
Küçük Yazarlar projesinin 2013 yılından itibaren yürütüldüğünü belirten Trabzon İl Halk Kütüphanesi Müdürü Ahmet Emin Akgün " Proje kapsamında  çocuklarımız hikaye, şiir yazıp karikatür çiziyor. Onları yazarlarla buluşturuyoruz. Projemiz örnek bir proje olarak bir çok ilde uygulanıyor. 27 Mart Kütüphaneler haftasında çocukların eserlerinden oluşan kitaplarını dağıtacağız” dedi. 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.