İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ PLATFORMU

Ekonomi 14.03.2017 - 14:06, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

İSTİHDAM SEFERBERLİĞİ PLATFORMU

İstihdam seferberliği konusundaki çalışmaları planlamak ve yürütmek üzere oluşturulan Trabzon İstihdam Seferberliği Platformu, ilk toplantısını Vali Yücel Yavuz başkanlığında gerçekleştirdi.
TTSO’da düzenlenen toplantıya Vali Yavuz’un yanı sıra Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyyüp Ergan, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, TESOB Başkanı Metin Kara, Of Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Saral, İŞKUR İl Müdürü Adnan Zengin, SGK İl Müdürü Aydın Gedikli, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya, TTB Genel Sekreteri Şükrü Erüz, TTSO Genel Sekreteri Hakan Gürhan ve DKİB Genel Sekreter Vekili Ekrem Altun katıldı.Toplantıda İstihdam Seferberliği kapsamında bugüne kadar yapılan çalışmalar değerlendirilirken, bundan sonraki çalışmalarla ilgili yol haritası belirlendi.Vali Yücel Yavuz, devletin işsiz vatandaşın ve işverenin yanında olduğunu belirterek, “Devletin sağladığı kolaylıklardan tüm işverenlerin yararlanması gerek. Bu konuya büyük önem veriyoruz ve tüm iş dünyasını istihdam seferberliğine katılmaya çağırıyoruz” dedi.
İstihdam seferberliği konusundaki çalışmaları planlamak ve yürütmek üzere oluşturulan Trabzon İstihdam Seferberliği Platformu, ilk toplantısını Vali Yücel Yavuz başkanlığında gerçekleştirdi.


TTSO’da düzenlenen toplantıya Vali Yavuz’un yanı sıra Trabzon Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyyüp Ergan, TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, TESOB Başkanı Metin Kara, Of Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdal Saral, İŞKUR İl Müdürü Adnan Zengin, SGK İl Müdürü Aydın Gedikli, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya, TTB Genel Sekreteri Şükrü Erüz, TTSO Genel Sekreteri Hakan Gürhan ve DKİB Genel Sekreter Vekili Ekrem Altun katıldı.

Toplantıda İstihdam Seferberliği kapsamında bugüne kadar yapılan çalışmalar değerlendirilirken, bundan sonraki çalışmalarla ilgili yol haritası belirlendi.

Vali Yücel Yavuz, devletin işsiz vatandaşın ve işverenin yanında olduğunu belirterek, “Devletin sağladığı kolaylıklardan tüm işverenlerin yararlanması gerek. Bu konuya büyük önem veriyoruz ve tüm iş dünyasını istihdam seferberliğine katılmaya çağırıyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.