Gökdeniz Şahin Futbolcularla Buluştu

Trabzonspor 13.03.2017 - 15:36, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Gökdeniz Şahin Futbolcularla Buluştu

Bursa’da yaşayan ve kas hastalığı nedeniyle yürüyemeyen 11 yaşındaki Gökdeniz Şahin, hayalini gerçekleştirdi.
Okul takımında Trabzonspor formasıyla mücadele eden, tek hayali Trabzonsporlu futbolcuları görmek olan Şahin, bu akşam oynayacağımız Akhisar maçı öncesinde takımımızın kamp yaptığı otele babası Mustafa Şahin ve Bursa Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Nuri Uğurlu ile birlikte geldi. Kaptanımız Onur Recep Kıvrak, N’doye, Esteban, Rodellaga, Castillo, Yusuf Erdoğan, Yusuf Yazıcı, Aytaç, Olcay, Zeki, Onazi, Mustafa Akbaş ve Uğur ile buluşan Gökdeniz’in mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Onur, Gökdeniz Şahin’e forma ve kaşkol hediye etti. Onur, bu akşam giyeceği kaleci formasını ve eldivenlerini de Gökdeniz’e vereceğini belirterek, “Gökdeniz bizim kardeşimiz. Kendisini çok seviyoruz. Şunu bilsin ki ona hediye edeceğim eldivenler gol yemez” dedi. Futbolcularımız Rodallega ve N’doye de maç formasını vereceklerini kaydetti. Gökdeniz de hayalinin gerçekleşmesinden dolayı hem çok mutlu olduğunu hem de büyük bir gurur duyduğunu vurgulayarak, “Hayatım boyunca bu anı unutmayacağım. Trabzonsporuma ve futbolcu ağabeylerime çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Gökdeniz Şahin bu akşamki karşılaşmayı babasıyla birlikte tribünden izleyecek. Gökdeniz Şahin’in kas hastalığı 2,5 yaşında ortaya çıkmıştı. Tekerlekli sandalyeye mahkûm olan Gökdeniz, altıncı sınıfa gidiyor. 15 günde bir ilaç alan Gökdeniz’in hastalığının maalesef tedavisi bulunmuyor. Buna rağmen umudunu hiç yitirmeyen ve hayata sıkı sıkıya tutunan Gökdeniz koyu bir Trabzonspor taraftarı ve okul takımının da kalecisi.
Bursa’da yaşayan ve kas hastalığı nedeniyle yürüyemeyen 11 yaşındaki Gökdeniz Şahin, hayalini gerçekleştirdi.

Okul takımında Trabzonspor formasıyla mücadele eden, tek hayali Trabzonsporlu futbolcuları görmek olan Şahin, bu akşam oynayacağımız Akhisar maçı öncesinde takımımızın kamp yaptığı otele babası Mustafa Şahin ve Bursa Trabzon Dernekleri Federasyonu Genel Başkanı Nuri Uğurlu ile birlikte geldi.

Kaptanımız Onur Recep Kıvrak, N’doye, Esteban, Rodellaga, Castillo, Yusuf Erdoğan, Yusuf Yazıcı, Aytaç, Olcay, Zeki, Onazi, Mustafa Akbaş ve Uğur ile buluşan Gökdeniz’in mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Onur, Gökdeniz Şahin’e forma ve kaşkol hediye etti. Onur, bu akşam giyeceği kaleci formasını ve eldivenlerini de Gökdeniz’e vereceğini belirterek, “Gökdeniz bizim kardeşimiz. Kendisini çok seviyoruz. Şunu bilsin ki ona hediye edeceğim eldivenler gol yemez” dedi.

Futbolcularımız Rodallega ve N’doye de maç formasını vereceklerini kaydetti. Gökdeniz de hayalinin gerçekleşmesinden dolayı hem çok mutlu olduğunu hem de büyük bir gurur duyduğunu vurgulayarak, “Hayatım boyunca bu anı unutmayacağım. Trabzonsporuma ve futbolcu ağabeylerime çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Gökdeniz Şahin bu akşamki karşılaşmayı babasıyla birlikte tribünden izleyecek.

Gökdeniz Şahin’in kas hastalığı 2,5 yaşında ortaya çıkmıştı. Tekerlekli sandalyeye mahkûm olan Gökdeniz, altıncı sınıfa gidiyor. 15 günde bir ilaç alan Gökdeniz’in hastalığının maalesef tedavisi bulunmuyor. Buna rağmen umudunu hiç yitirmeyen ve hayata sıkı sıkıya tutunan Gökdeniz koyu bir Trabzonspor taraftarı ve okul takımının da kalecisi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.