Nevzat Aydın'dan Sağlık çalışanlarına bir milyon bağış

Genel 20.03.2020 - 15:33, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Nevzat Aydın'dan Sağlık çalışanlarına bir milyon bağış

Trabzonsporlu eski yönetici İş Adamı Nevzat Aydın’ın desteği takdir edildi.
Nevzat Aydın'dan Sağlık çalışanlarına bir milyon bağış    Koronavirüsle mücadele konusunda Sağlık Bakanlığı çalışanlarının gösterdiği özverili mücadeleye Türkiye çapında alkışlarla destek verilirken, Trabzonsporlu eski yönetici  İş Adamı Nevzat Aydın’ın desteği takdir edildi.CEO’luğunu yaptığı Yemeksepeti Şirketi Koronavirüse karşı büyük bir savaş yürüten Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışan doktor ve personellerin ihtiyaçlarının temini için 1 Milyon TL bağışladı. Bu bağışı Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getirdi. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});   Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı etiketleyerek yaptığı paylaşımda, Yemeksepeti ailesi olarak Corona'ya karşı yürütülen bu savaşta, Sağlık Bakanlığımız bünyesinde çalışan doktor ve personelin ihtiyacı olan ekipmanın temininde kullanılmak üzere 1.000.000 TL bağışladığımızı duyuruyorum. Sonuna kadar yanınızdayız” ifadelerini kullandı. Nevzat Aydın’ın bu bağışa çok sayıda beğeni ve paylaşım geldi.   Yemeksepeti ailesi olarak Corona'ya karşı yürütülen bu savaşta, Sağlık Bakanlığımız bünyesinde çalışan doktor ve personelin ihtiyacı olan ekipmanın temininde kullanılmak üzere 1.000.000 TL bağışladığımızı duyuruyorum. Sonuna kadar yanınızdayız. @drfahrettinkoca— Nevzat Aydın (@zagortenay76) March 20, 2020
Trabzonsporlu eski yönetici İş Adamı Nevzat Aydın’ın desteği takdir edildi.

Nevzat Aydın'dan Sağlık çalışanlarına bir milyon bağış 

 

Koronavirüsle mücadele konusunda Sağlık Bakanlığı çalışanlarının gösterdiği özverili mücadeleye Türkiye çapında alkışlarla destek verilirken, Trabzonsporlu eski yönetici  İş Adamı Nevzat Aydın’ın desteği takdir edildi.CEO’luğunu yaptığı Yemeksepeti Şirketi Koronavirüse karşı büyük bir savaş yürüten Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışan doktor ve personellerin ihtiyaçlarının temini için 1 Milyon TL bağışladı.

Bu bağışı Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla dile getirdi.

 

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’yı etiketleyerek yaptığı paylaşımda, Yemeksepeti ailesi olarak Corona'ya karşı yürütülen bu savaşta, Sağlık Bakanlığımız bünyesinde çalışan doktor ve personelin ihtiyacı olan ekipmanın temininde kullanılmak üzere 1.000.000 TL bağışladığımızı duyuruyorum. Sonuna kadar yanınızdayız” ifadelerini kullandı. Nevzat Aydın’ın bu bağışa çok sayıda beğeni ve paylaşım geldi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.