Milli maç öncesi TFF’den Trabzon Futbol Camiasına Yemek

Spor 07.09.2018 - 11:02, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Milli maç öncesi TFF’den Trabzon Futbol Camiasına Yemek

Milli maç öncesi TFF’den Trabzon Futbol Camiasına Yemek   Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takımı Rusya ile Trabzon Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu’nda oynayacağı UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup müsabakası öncesi Trabzon futbol camiasıyla yemekte bir araya geldi.   Trabzon DoubleTree by Hilton Oteli'nde düzenlenen yemeğe Trabzonpor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu, Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Yönetim Kurulu Üyeleri Lokman Sadıklar, Onur Sağır, Kemal Ertürk, Teknik Direktör Ünal Karaman ve Futbol Okulları Koordinatörü Necati Özçağlayan’ın yanı sıra TFF Başkanvekilleri Ali Dürüst ile İbrahim Usta, TFF Yönetim Kurulu üyesi ve İcra Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Guguloğlu, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Vali Yardımcısı Nusret Şahin, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya, Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile TFF Bölge Müdürü Serdar Bali ve Trabzon futbol ailesinin önde gelen isimleri katıldı.   TFF Başkanvekili Ali Dürüst; Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ile birlikte Vali Yücel Yavuz, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'e UEFA EURO 2024 adaylık ebru tablosu ve Milli Takım forması takdim etti.

Milli maç öncesi TFF’den Trabzon Futbol Camiasına Yemek

 

Türkiye Futbol Federasyonu, A Milli Takımı Rusya ile Trabzon Şenol Güneş Spor Kompleksi Medical Park Stadyumu’nda oynayacağı UEFA Uluslar B Ligi 2. Grup müsabakası öncesi Trabzon futbol camiasıyla yemekte bir araya geldi.

 

Trabzon DoubleTree by Hilton Oteli'nde düzenlenen yemeğe Trabzonpor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu, Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Yönetim Kurulu Üyeleri Lokman Sadıklar, Onur Sağır, Kemal Ertürk, Teknik Direktör Ünal Karaman ve Futbol Okulları Koordinatörü Necati Özçağlayan’ın yanı sıra TFF Başkanvekilleri Ali Dürüst ile İbrahim Usta, TFF Yönetim Kurulu üyesi ve İcra Kurulu Üyesi Cengiz Zülfikaroğlu, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Fuat Guguloğlu, Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Vali Yardımcısı Nusret Şahin, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Akkaya, Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile TFF Bölge Müdürü Serdar Bali ve Trabzon futbol ailesinin önde gelen isimleri katıldı.

 

TFF Başkanvekili Ali Dürüst; Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ile birlikte Vali Yücel Yavuz, Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ve Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç'e UEFA EURO 2024 adaylık ebru tablosu ve Milli Takım forması takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.