Milli boksörler Avrupa Şampiyonası'na Kastamonu'da hazırlanıyor

Spor 26.02.2019 - 07:00, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Milli boksörler Avrupa Şampiyonası'na Kastamonu'da hazırlanıyor

22 Yaş Altı Erkek Milli Boks Takımı, Rusya'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında üçüncü etap kampına başladı
Milli boksörler Avrupa Şampiyonası'na Kastamonu'da hazırlanıyor   Türkiye Boks Federasyonu Kastamonu Kadıdağı Kamp Merkezi'ndeki çalışmalara 40 sporcu katılıyor. Milli takım başantrenörü Reymundo Zamora Nunez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kampta fizik, taktik ve teknik antrenmanlarına önem verdiğini belirtti.   Avrupa Şampiyonası'na hazırlandıklarına işaret eden Nunez, "Şampiyonaya 8 ya da 10 boksörle gideceğiz. Bazı boksörlerin performansı oldukça iyi. Diğerlerinin performansı da normal seviyede. Daha iyi noktaya geleceğiz." diye konuştu. Antrenör İsa Daştan ise kampta sadece Avrupa Şampiyonası'na değil, yıl içerisinde düzenlenecek birçok turnuvaya hazırlandıklarını kaydetti. Sporcuların performanslarını beğendiğini aktaran Daştan, "İnşallah ülkemize güzel sonuçlar kazandıracağız. Çok güzel çalışmalar yapıyoruz. Antrenörlerimiz ve sporcularımız istekli. Başarılı olacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.   Antrenör Turgay Karasu, 13-20 Şubat tarihlerinde Bulgaristan'da düzenlenen Strandja Boks Turnuvası'na 40 ülkenin boksörlerinin katıldığını hatırlattı. Büyük bir turnuvayı geride bıraktıklarını kaydeden Karasu, "Bizim için bir tecrübe oldu. 22 sporcu, 22 yaş altı aday kadrosunda. Kadromuz daha belli değil. Orada da en az 3-4 madalya hedefimiz var. Sporcularımızın performansları iyi. Hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor." diye konuştu. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
22 Yaş Altı Erkek Milli Boks Takımı, Rusya'da düzenlenecek Avrupa Şampiyonası hazırlıkları kapsamında üçüncü etap kampına başladı

Milli boksörler Avrupa Şampiyonası'na Kastamonu'da hazırlanıyor

 

Türkiye Boks Federasyonu Kastamonu Kadıdağı Kamp Merkezi'ndeki çalışmalara 40 sporcu katılıyor. Milli takım başantrenörü Reymundo Zamora Nunez, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kampta fizik, taktik ve teknik antrenmanlarına önem verdiğini belirtti.

 

Avrupa Şampiyonası'na hazırlandıklarına işaret eden Nunez, "Şampiyonaya 8 ya da 10 boksörle gideceğiz. Bazı boksörlerin performansı oldukça iyi. Diğerlerinin performansı da normal seviyede. Daha iyi noktaya geleceğiz." diye konuştu. Antrenör İsa Daştan ise kampta sadece Avrupa Şampiyonası'na değil, yıl içerisinde düzenlenecek birçok turnuvaya hazırlandıklarını kaydetti. Sporcuların performanslarını beğendiğini aktaran Daştan, "İnşallah ülkemize güzel sonuçlar kazandıracağız. Çok güzel çalışmalar yapıyoruz. Antrenörlerimiz ve sporcularımız istekli. Başarılı olacağımıza inanıyorum." ifadelerini kullandı.

 

Antrenör Turgay Karasu, 13-20 Şubat tarihlerinde Bulgaristan'da düzenlenen Strandja Boks Turnuvası'na 40 ülkenin boksörlerinin katıldığını hatırlattı. Büyük bir turnuvayı geride bıraktıklarını kaydeden Karasu, "Bizim için bir tecrübe oldu. 22 sporcu, 22 yaş altı aday kadrosunda. Kadromuz daha belli değil. Orada da en az 3-4 madalya hedefimiz var. Sporcularımızın performansları iyi. Hazırlıklarımız tüm hızıyla devam ediyor." diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.