Maçın Ardından Ünal Karaman'dan Burak Yılmaz Açıklaması

Trabzonspor 04.11.2018 - 21:33, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Maçın Ardından Ünal Karaman'dan Burak Yılmaz Açıklaması

Maçın Ardından Ünal Karaman'dan Burak Yılmaz Açıklaması Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Bursaspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.   "Bizim gibi takımların bu pozisyonları gol yapması gerekiyor. Ön tarafta belli tecrübeye sahip oyuncularımız var. Bursaspor belli bir dönemde baskı kurdu. Kazanmamız gereken bir maçtı. İki puanı kayıp olarak görüyorum. Üzgünüm." Burak Yılmaz'ın oyundan çıkarken taraftara ve kendine verdiği tepkiye ; "Oyuncular sinir sistemiyle hareket eden insanlar. Burak Yılmaz'ın yaptığı hareket tabii ki doğru bir hareket değil. Konuşacağız kendisiyle gereken kararı alacağız."

Maçın Ardından Ünal Karaman'dan Burak Yılmaz Açıklaması

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Bursaspor karşılaşması sonrası açıklamalarda bulundu.

 

"Bizim gibi takımların bu pozisyonları gol yapması gerekiyor. Ön tarafta belli tecrübeye sahip oyuncularımız var. Bursaspor belli bir dönemde baskı kurdu. Kazanmamız gereken bir maçtı. İki puanı kayıp olarak görüyorum. Üzgünüm."

Burak Yılmaz'ın oyundan çıkarken taraftara ve kendine verdiği tepkiye ;

"Oyuncular sinir sistemiyle hareket eden insanlar. Burak Yılmaz'ın yaptığı hareket tabii ki doğru bir hareket değil. Konuşacağız kendisiyle gereken kararı alacağız."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.