Liverpool Abdulkadir Ömür'ü izlemeye geliyor

Trabzonspor 01.03.2019 - 16:09, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Liverpool Abdulkadir Ömür'ü izlemeye geliyor

Liverpool Abdulkadir Ömür'ü izlemeye geliyor İngiliz basını talkSPORT'un haberinde Abdulkadir Ömür için şu ifadeleri kullanıldı Liverpool, Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Abdulkadir Ömür'ü, önerilen yaz hareketinden önce izlemeleri için izciler gönderdiğini bildirdi.   21 yaş altı Türkiye, bu sezon Trabzonspor için 19 lig maçına girerek 21 kez sahne aldı. Kulübünün Avrupa ligini güvence altına alması için Süper Lig'de dördüncü sıraya yükselmesine yardım etti.   Ve Premier Lig tarafının yanı sıra İtalyan basınındada, Ömür’ün etkileyici performanslarının Serie A devleri Napoli’nin de dikkatini çektiğini iddia ediyor.   Atak yapan orta saha oyuncusu iki kez gol attı ve şu ana kadar dört asist kaydetti.   Ömür, mayıs ayında 31 olan Adam Lallana'nın yerine geçebilir.   Trabzonspor'daki safları aşan Ömur, Türkiye'nin U21 tarafına üç kez girdi. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Liverpool Abdulkadir Ömür'ü izlemeye geliyor

İngiliz basını talkSPORT'un haberinde Abdulkadir Ömür için şu ifadeleri kullanıldı

Liverpool, Trabzonspor'un orta saha oyuncusu Abdulkadir Ömür'ü, önerilen yaz hareketinden önce izlemeleri için izciler gönderdiğini bildirdi.

 

21 yaş altı Türkiye, bu sezon Trabzonspor için 19 lig maçına girerek 21 kez sahne aldı.

Kulübünün Avrupa ligini güvence altına alması için Süper Lig'de dördüncü sıraya yükselmesine yardım etti.

 

Ve Premier Lig tarafının yanı sıra İtalyan basınındada, Ömür’ün etkileyici performanslarının Serie A devleri Napoli’nin de dikkatini çektiğini iddia ediyor.

 

Atak yapan orta saha oyuncusu iki kez gol attı ve şu ana kadar dört asist kaydetti.

 

Ömür, mayıs ayında 31 olan Adam Lallana'nın yerine geçebilir.

 

Trabzonspor'daki safları aşan Ömur, Türkiye'nin U21 tarafına üç kez girdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.