Leipzig'in Sörloth için son teklifi 30 milyon Euro

Trabzonspor 13.09.2020 - 14:45, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Leipzig'in Sörloth için son teklifi 30 milyon Euro

Almanya Ligi takımlarından Leipzig, Trabzonspor’un gol kralı oyuncusu Sörloth için teklifin artırdı.
Leipzig'in Sörloth için son teklifi 30 milyon Euro   Almanya Ligi takımlarından Leipzig, Trabzonspor’un gol kralı oyuncusu Sörloth için teklifin artırdı. Almanya Bundesliga ekiplerinden RB Leipzig, Trabzonspor'un Norveçli yıldızı Alexander Sörloth için transfer teklifini artırdı.   24+6 milyon Euro A Spor'da yer alan habere göre; Alman ekibi, Sörloth için Trabzonspor'a 24 milyon artı 6 milyon Euro bunus teklifi yaptı.     Palace kabul etmiyor Trabzonspor, Sörloth'u geçen sezon başında Crystal Palace'tan iki yıllığına satın alma opsiyonu ile kiralamıştı. Norveçli yıldızın satın alma opsiyonu ise 6 milyon Euro. Ancak bu opsiyon oyuncunun 2020-21 sezonunda maçların yüzde 50'sinde ilk 11'de forma giymesi durumunda devreye giriyor. Şu an henüz bu opsiyon devreye girmediği için İngiliz kulübü 6 milyon Euro'yu kabul etmiyor ve daha fazlasını istiyor.   Bonservis konusunda Trabzonspor ile Palace arasında pazarlıklar devam ediyor.   Halihazırda 30-35 milyon Euro piyasa değerine sahip olan Sörloth, bordo mavili formayla toplam 49 maça çıkarken, 33 gol atıp 11 de asist yaparak, kariyerinin en parlak dönemini yaşadı.
Almanya Ligi takımlarından Leipzig, Trabzonspor’un gol kralı oyuncusu Sörloth için teklifin artırdı.

Leipzig'in Sörloth için son teklifi 30 milyon Euro

 

Almanya Ligi takımlarından Leipzig, Trabzonspor’un gol kralı oyuncusu Sörloth için teklifin artırdı.

Almanya Bundesliga ekiplerinden RB Leipzig, Trabzonspor'un Norveçli yıldızı Alexander Sörloth için transfer teklifini artırdı.

 

24+6 milyon Euro

A Spor'da yer alan habere göre; Alman ekibi, Sörloth için Trabzonspor'a 24 milyon artı 6 milyon Euro bunus teklifi yaptı.

 

 

Palace kabul etmiyor

Trabzonspor, Sörloth'u geçen sezon başında Crystal Palace'tan iki yıllığına satın alma opsiyonu ile kiralamıştı. Norveçli yıldızın satın alma opsiyonu ise 6 milyon Euro. Ancak bu opsiyon oyuncunun 2020-21 sezonunda maçların yüzde 50'sinde ilk 11'de forma giymesi durumunda devreye giriyor. Şu an henüz bu opsiyon devreye girmediği için İngiliz kulübü 6 milyon Euro'yu kabul etmiyor ve daha fazlasını istiyor.

 

Bonservis konusunda Trabzonspor ile Palace arasında pazarlıklar devam ediyor.

 

Halihazırda 30-35 milyon Euro piyasa değerine sahip olan Sörloth, bordo mavili formayla toplam 49 maça çıkarken, 33 gol atıp 11 de asist yaparak, kariyerinin en parlak dönemini yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.