KTÜ'nün 63. kuruluş yıl dönümü kutlandı

Eğitim 18.06.2018 - 18:06, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

KTÜ'nün 63. kuruluş yıl dönümü kutlandı

- Vali Yücel Yavuz: - "Trabzon'un 2'si devlet, biri vakıf olmak üzere 3 üniversitesi bulunan bir şehir olmasıyla iftihar ediyoruz"
KTÜ'nün 63. kuruluş yıl dönümü kutlandı     TRABZON (AA) - Karadeniz Teknik Üniversitesinin (KTÜ) 63. kuruluş yıl dönümü törenle kutladı. Vali Yücel Yavuz, KTÜ Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki törende yaptığı konuşmada, Karadeniz Bölgesi'nin merkezi olması nedeniyle Trabzon'un, bünyesinde çok önemli değerler yetiştiren bir il haline geldiğini söyledi.    Trabzon'un, 2'si devlet, biri vakıf olmak üzere 3 üniversitesi bulunan bir şehir olmasıyla iftihar ettikleri belirten Yavuz, şöyle konuştu:   "Türkiye bulunduğu coğrafya ve stratejik konum itibarıyla tarih boyunca hep hedefte bir ülke olmuştur. Bu ülkenin evlatları ve milleti olarak bizler sürekli olarak teyakkuzda ve mücadele içerisinde gayret etmek durumundayız. Bu zorluk ve sıkıntıları yaşarken de tabii ki üniversitelerimizi oluşturan eğitimli kadrolarımız da liderlik, rehberlik ve öngörüde bulunarak milletimizin önünü açıyorlar."   Vali Yavuz, eğitimli insan ve üniversitelerin önemine dikkati çekerek, "Yaşayanlar olarak şahidiz ki KTÜ, kurulduğu günden bugüne bu vazifesini en iyi şekilde yapmaya çalışan ve bu konuda başta gelen üniversitelerimizde
- Vali Yücel Yavuz: - "Trabzon'un 2'si devlet, biri vakıf olmak üzere 3 üniversitesi bulunan bir şehir olmasıyla iftihar ediyoruz"

KTÜ'nün 63. kuruluş yıl dönümü kutlandı

 
 

TRABZON (AA) - Karadeniz Teknik Üniversitesinin (KTÜ) 63. kuruluş yıl dönümü törenle kutladı.

Vali Yücel Yavuz, KTÜ Osman Turan Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki törende yaptığı konuşmada, Karadeniz Bölgesi'nin merkezi olması nedeniyle Trabzon'un, bünyesinde çok önemli değerler yetiştiren bir il haline geldiğini söyledi. 

 

Trabzon'un, 2'si devlet, biri vakıf olmak üzere 3 üniversitesi bulunan bir şehir olmasıyla iftihar ettikleri belirten Yavuz, şöyle konuştu:

 

"Türkiye bulunduğu coğrafya ve stratejik konum itibarıyla tarih boyunca hep hedefte bir ülke olmuştur. Bu ülkenin evlatları ve milleti olarak bizler sürekli olarak teyakkuzda ve mücadele içerisinde gayret etmek durumundayız. Bu zorluk ve sıkıntıları yaşarken de tabii ki üniversitelerimizi oluşturan eğitimli kadrolarımız da liderlik, rehberlik ve öngörüde bulunarak milletimizin önünü açıyorlar."

 

Vali Yavuz, eğitimli insan ve üniversitelerin önemine dikkati çekerek, "Yaşayanlar olarak şahidiz ki KTÜ, kurulduğu günden bugüne bu vazifesini en iyi şekilde yapmaya çalışan ve bu konuda başta gelen üniversitelerimizde

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.