Kobi’lere Nefes Kredisi

Ekonomi 26.09.2018 - 18:43, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Kobi’lere Nefes Kredisi

Kobi’lere Nefes Kredisi Küçük ve Orta Ölçekli (KOBİ) finansman sorunların giderilmesine katkı sağlamak üzere önceki yıllarda başlatılan ve Nefes Kredisi olarak da adlandırılan KOBİ desteğine borsamız tarafından tekrar başlanıldı. Söz konusu kredi için ilgili bankalarla gereken anlaşmalar yapılmış olup bunun için 500 bin TL kaynak ayrıldı. Ayrılan kaynağın bankalar tarafından 7 katı kredilendirilecek olup, üyeler borsadan alacakları belge ile gereken kaynak temini işlemini başlatabilecekler. Üyeler söz konusu düşük faizli ve 6 ayı ödemesiz 18 aylık krediyi Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası, Halk Bankası, İş Bankası, Garanti Bankası, Yapı ve Kredi Bankası ile Ziraat ve Vakıf Katılım üzerinden kullanabilecekler.   Kaynak:Ticaret Borsası / Resmi İnternet Sitesi  

Kobi’lere Nefes Kredisi

Küçük ve Orta Ölçekli (KOBİ) finansman sorunların giderilmesine katkı sağlamak üzere önceki yıllarda başlatılan ve Nefes Kredisi olarak da adlandırılan KOBİ desteğine borsamız tarafından tekrar başlanıldı.

Söz konusu kredi için ilgili bankalarla gereken anlaşmalar yapılmış olup bunun için 500 bin TL kaynak ayrıldı.

Ayrılan kaynağın bankalar tarafından 7 katı kredilendirilecek olup, üyeler borsadan alacakları belge ile gereken kaynak temini işlemini başlatabilecekler.

Üyeler söz konusu düşük faizli ve 6 ayı ödemesiz 18 aylık krediyi Ziraat Bankası, Vakıflar Bankası, Halk Bankası, İş Bankası, Garanti Bankası, Yapı ve Kredi Bankası ile Ziraat ve Vakıf Katılım üzerinden kullanabilecekler.

 

Kaynak:Ticaret Borsası / Resmi İnternet Sitesi  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.