Joao Pereira Trabzon'dan Ayrıldı

Trabzonspor 22.01.2019 - 21:00, Güncelleme: 13.10.2020 - 17:05
 

Joao Pereira Trabzon'dan Ayrıldı

Joao Pereira Trabzon'dan Ayrıldı Medipol Başakşehir maçında sakatlanarak oyundan çıkan Joao Pereira ülkesine gitti. Joao Pereira Trabzon'dan ayrıldı Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında oynanan Medipol Başakşehir mücadelesinde ayak tarak kemiği kırılarak sahayı sedye ile terk eden Joao Pereira izin alarak ülkesine gitti. Tecrübeli futbolcu iki hafta sonra Trabzon'a dönecek.

Joao Pereira Trabzon'dan Ayrıldı

Medipol Başakşehir maçında sakatlanarak oyundan çıkan Joao Pereira ülkesine gitti. Joao Pereira Trabzon'dan ayrıldı Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında oynanan Medipol Başakşehir mücadelesinde ayak tarak kemiği kırılarak sahayı sedye ile terk eden Joao Pereira izin alarak ülkesine gitti. Tecrübeli futbolcu iki hafta sonra Trabzon'a dönecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve taka61.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.